fbpx

Lajmet e Transportit

01 / 21 / 2020

Karakteristikat e nyjeve të mira dhe të këqija për Dropshipping

Në mesin e klientëve tanë, ka disa dropshippers super të suksesshëm që bëjnë dhjetëra mijëra shitje pjesa më e madhe në ditë. Ju djema duhet të tronditeni si unë [...]
01 / 09 / 2020

Si të përdorni CJ APP në Shopify për të bërë më të lehtë Dropshipping

Dhurata juaj e vitit 2020 nga CJ është dorëzuar. Eja dhe shiko! Në të kaluarën, CJ po përpiqej të zgjidhte një aplikacion në Shopify për t'i bërë gjërat më të lehta. Kohët e fundit ajo ka kaluar me sukses rishikimin më në fund. ajo [...]
12 / 26 / 2019

Si të zvogëloni efektet e Vitit të Ri Kinez në biznesin tuaj Dropshipping?

Viti i Ri Kinez, i quajtur edhe si Festa e Pranverës, është një festë e rëndësishme që Kinezët të kalojnë kohën me familjet dhe miqtë e tyre, ashtu si Dita e Krishtëlindjes. [...]
12 / 24 / 2019

Zgjidhja e numrit të kërkuar të taksave për parcelat në Brazil

Për shkak të kërkesave të Brazilian Correios, të gjitha parcelat mund të dërgohen në Brazil vetëm pasi të keni mbushur së pari numrin e taksave. Për përmbushjen e këtyre urdhrave, [...]