fbpx

Lajmet e Transportit

08 / 17 / 2018

Përdorimi i qeseve të këpucëve për të zëvendësuar kutinë e këpucëve për transportimin e pikave

Ne kemi përjetuar kuti këpucësh të dëmtuara kur transportoheshin kohët e fundit. Siç e dini, Dropshipping nga Kina në mbarë botën zgjat ditë. Dhe transportuesit më të shumtë janë të përafërt kur ato [...]
07 / 07 / 2018

Si i pëlqejnë njerëzit CJDropshipping?

Nëse jeni një Dropshipper i Shopify, duhet të shikoni CJ Dropshipping! Burimi. Përmbushur. Stock. Ship. CJ Dropshipping zëvendëson AliExpress & Oberlo të gjithë në një aplikacion… [...]
07 / 03 / 2018

Justin Cener - CJ Dropshipping - A është AliExpress i ri? Mimi më i mirë. Transporti më i shpejtë. Shërbim i shkëlqyeshëm. Depot e SHBA.

Nëse jeni një Dropshipper i Shopify, duhet të shikoni CJ Dropshipping! Burimi. Përmbushur. Stock. Ship. CJ Dropshipping zëvendëson AliExpress & Oberlo të gjithë në një aplikacion… [...]
06 / 11 / 2018

SH DENDETSI SHRBIMI SUPER KUJDES!

Ne jemi duke patur një marrëveshje fantastike për transportuesit me pika që janë në kërkim të një metode të shpejtë, të sigurt dhe të qëndrueshme për marrjen e sendeve për klientët tuaj. Në vend të kësaj [...]