fbpx

Lajmet e Transportit

05 / 03 / 2018

Si të punoni me CJDropShipping

Së pari, ju duhet të krijoni Llogarinë tuaj. Krijoni një llogari të re Ju duhet të shkoni në Tutorial për të mësuar se si të filloni dhe shkallëzoni [...]
04 / 27 / 2018

Arsyet pse nivelet e inventarit Aliexpress janë të FAKE dhe si mund ta dëmtojë biznesin tuaj?

Ju keni qenë në biznesin e dropshipping për një kohë duke provuar produkte të ndryshme në dyqanin tuaj të e-commerce për të gjetur artikujt me shitje të nxehtë që mund t’i shkallëzoni. [...]
04 / 22 / 2018

Artikujt e nxehtë të shitjes me pakicë në dispozicion në Magazina SH.B.A.

Artikujt e shitjeve të nxehta të disponueshme në Depon e SHBA DITA! Përshëndetje Të gjithëve, ka pasur kaq shumë pyetje në sugjerimet e artikujve të shitjes së nxehtë në Magazin tonë në SHBA dhe është [...]
03 / 28 / 2018
CJ DropShipping depo amerikane

Tarifa e shërbimit të CJDropshipping