fbpx

Lajmet e Transportit

09 / 26 / 2017

Isshtë transporti i shpejtë i një karremi të helmuar apo një ide e mirë për markat?

Transporti i transportit nga pikat është një model i përmbushjes me pakicë, kur dyqani nuk ka aksione ose inventar të vet, por plotëson kërkesën përmes transferimit të detajeve të klientëve dhe porosive të dërgesës. [...]
09 / 21 / 2017

Hap pas hapi Udhëzues për një biznes të suksesshëm të transportit nga transporti

Transporti i pikave është një metodë e shitjes, kur dikush tjetër përveç shitësit merret me përmbushjen e produkteve të shitura. Si transportues transportues, nuk do të keni nevojë [...]
09 / 18 / 2017

6 Arsyet pse Transporti Drop është duke prishur tregtinë elektronike

Imagjinoni një formë të e-Tregtisë e cila mund t'ju fitojë jetesën në distancë, do të thotë se nuk keni nevojë të mbani asnjë gjendje fizike, të lehtë për të filluar, [...]
09 / 14 / 2017

Si të ndërtoni një biznes transporti transporti

Transporti me pika ofron shumë përparësi për shitësit në internet. Duke u partnerizuar me një transportues të mirë me rënie, nuk do të keni nevojë të investoni në hapësirën e magazinës ose përmbushjen e tij [...]