fbpx
07 / 15 / 2019

Shqyrtime të vërteta të Chinabrands, kjo është arsyeja pse gjithnjë e më shumë njerëz lëvizin nga Chinabrands në CJDropshipping

Transporti me pika është një metodë e përmbushjes me pakicë në të cilën shitësi me pakicë nuk i mban mallrat në magazinë, por përkundrazi transferon drejtpërdrejt porositë dhe dërgesat e klientëve. [...]
07 / 15 / 2019

CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers

CJ Dropshipping, një platformë e-tregtie e cila është e integruar me produkte ndihmuese, çorape, shtypje dhe dërgesë për klientët në Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, etj. Lazada, i njohur [...]
07 / 15 / 2019

CJ do të integrohet me Shopee për Dropshippers

CJ do të integrohet me Shopee për dropshippers. Shopee është një platformë udhëheqëse e-commerce nën Sea Group. Dhe është një treg celular i krijuar posaçërisht për të dy blerësit [...]
07 / 11 / 2019

Si të konfiguroni formulën e transportit në dyqan Shopify

Transporti është padyshim një gjë e rëndësishme për të bërë biznes sidomos biznes ndërkufitar. Si të vendosni transportin detar është një pjesë e rëndësishme. Artikulli po përpiqet të [...]