fbpx

Tutoriale Hap pas hapi

11 / 26 / 2019

Nuk ka nevojë të rishikoni renditjen e produkteve në dyqanin tuaj - Vetëm përdorni tiparin automatik të lidhjes CJ

Lidhja e produktit lejon që të dhënat të rrjedhin nga 'Produktet' në CJ në dyqanin tuaj në mënyrë që produktet tuaja të publikohen me përshkrimin dhe informacionin tjetër thelbësor. Më shumë [...]
11 / 20 / 2019

Si të përdorim sistemin e furnizuesit CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi nisur një sistem të ri furnizues në CJ APP i cili ngarkon vetëm tarifat e transportit dhe komisionin. Kur ti [...]
11 / 01 / 2019
kërkoni ose buroni një produkt sipas figurës

Si të kërkoni ose buroni një produkt me imazh në CJ?

A jeni i shqetësuar me atë se si të përshkruani artikujt që ju pëlqen saktësisht ose dëshironi të gjeni? A ndjeheni të irrituar kur nuk mund të kërkoni asgjë [...]
10 / 11 / 2019

Pse numri im i ndjekjes nuk është i sinkronizuar për të bërë blerje?

Shumë klientë këto ditë pasqyruan numrat e tyre të ndjekjes jo të sinkronizuar për të Shopify me sukses dyqanet që shkaktuan shqetësime të mëdha për biznesin. Pasi kemi bërë një të plotë [...]