fbpx

Tutoriale Hap pas hapi

07 / 22 / 2019
rendi i mostrës

Si të vendosni një mostër ose një urdhër testimi?

Mostrat ose urdhërat e testimit konsiderohen si urdhra me shumicë në CJDropshipping! Dallimi është me shumicë është me shumicë, por mostra ose urdhri i testimit është nga një [...]
07 / 12 / 2019

Si të rregulloni politikën e dorëzimit të dyqanit të transportit nga pikat tek klientët?

Transporti i pikave është një nga platformat më të mahnitshme që ka parë individët të ngrihen nga njerëzit e afarizmit në marka të shquara që respektohen përreth [...]
07 / 05 / 2019

Pse nuk funksionon numri i përcjelljes? Sinkrono numrat përcjellës para ose pas dispeçimit

Pse nuk funksionon një numër gjurmimi? A keni të njëjtin konfuzion? Artikulli do t'i përgjigjet pyetjes. Sinkronizimi para dhe pas shpërndarjes është dy [...]
06 / 21 / 2019

Modele të shumta biznesi, merita të ndryshme bashkëpunimi

Që nga azhurnimi i Affiliate CJ në fund të majit, unë figuroj që ju të gjithë i keni provuar përfitimet e tij në një farë mase. Nga ajo që kam [...]