fbpx

Pranoni nga Ne

07 / 19 / 2019

Si mund të bëhen forcat e reja të tregtisë elektronike - shitësit femra bëhen gjigandë të tregtisë elektronike?

Nëse lëvizja Metoo ka luajtur një rol të rëndësishëm në ngritjen e statusit shoqëror dhe politik të grave, një fushatë tjetër mund të përfaqësojë gjithashtu rritjen e mprehtë të biznesit të mbizotëruar nga gratë, d.m.th. [...]
07 / 18 / 2019

Përfitimet dhe këshilla e marketingut me e-tregti me email për të rritur shitjet

Pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj, alokimi i dollarëve të marketingut është një konsideratë shumë e rëndësishme. Pendo qindarkë e shpenzuar për marketing duhet të jetë mirë para [...]
07 / 16 / 2019

Ngjarjet kryesore të tregtisë elektronike të nxehta 12 në gjysmën e parë të vitit 2019

Tregtia elektronike po ndryshon me një ritëm të shpejtë, pati një seri lëshimesh dhe azhurnimesh të produkteve të tregtisë elektronike në fund të qershorit 2019, përfshirë dixhitalin [...]
07 / 15 / 2019

CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers

CJ Dropshipping, një platformë e-tregtie e cila është e integruar me produkte ndihmuese, çorape, shtypje dhe dërgesë për klientët në Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, etj. Lazada, i njohur [...]