fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 28 / 2019

Di mbi kutitë e pajtimeve dhe kompanitë më të mira të saj 5

Rreth Kutive të Abonimit Kutitë e Abonimit janë një shpërndarje e përsëritur e produkteve të ngrohtë, si pjesë e një strategjie marketingu dhe një metodë e shpërndarjes së produktit. Ata do të regjistrohen [...]
06 / 27 / 2019

Kompanitë më të mira të inspektimit të cilësisë 8 në Kinë

Inspektimi i cilësisë është një pjesë e detyrueshme e procesit kur importoni produkte nga Kina, pavarësisht nga vëllimi i porosisë. Kështu, gjetja e partnerit të duhur të inspektimit të cilësisë [...]
06 / 26 / 2019

Taxështjet e Taksave dhe Pyetjet në lidhje me importin nga Bashkimi Evropian

Kur bëhet fjalë për taksat e Bashkimit Evropian, shumë shitës e kanë të vështirë të shpjegojnë, dhe disa madje e kundërshtojnë një treg kaq të madh. Sidoqoftë, të kuptuarit e importit [...]
06 / 26 / 2019

Pasqyrë në lidhje me taksat e biznesit dhe paguajnë taksat në SH.B.A.

SH.B.A. përmban tre tipe kryesore të taksave të vendosura, të cilat janë taksat federale, shtetërore dhe ato të qeverisë lokale. Taksat federale dhe shtetërore janë plotësisht të ndara dhe secila ka të vetat [...]