fbpx

Pranoni nga Ne

05 / 12 / 2020

A do të ketë vonesa të transportit nën COVID-19?

Kemi shumë pyetje në lidhje me kohën e dorëzimit dhe tarifat e transportit për shkak të karantinës dhe rritjes së kostove të transportit nën COVID-19. A do të kishte transportim deti [...]
04 / 30 / 2020

Si të merreni me kthimet

Shërbimi ndaj klientit është shumë i rëndësishëm për biznesin e Dropshipping, dhe shërbimi pas shitjes merr një pjesë të madhe. Në përgjithësi, klientët nuk kthejnë mallra pa asnjë arsye, sepse [...]
04 / 27 / 2020

Cilat janë ndryshimet midis Aliexpress dhe CJ Dropshipping

Aliexpress është një zgjedhje e mirë për fillestarët që të fillojnë dropshipping, veçanërisht i përshtatshëm për testimin e produkteve fituese për përdorim të lehtë, listat e produkteve në masë dhe shitësit, si [...]
04 / 20 / 2020

6 Uebfaqe për të gjetur Produkte Trending për Dropshipping

Modeli i biznesit për dropshipping është shumë më i thjeshtë se shumica e modeleve të tjerë të biznesit elektronik. Dropshippers marrin urdhra nga klientët, atëherë furnizuesit ose agjentët do [...]