fbpx

Pranoni nga Ne

04 / 26 / 2019

Filloni - Përmbledhje e CJDropshipping.com

CJ Dropshipping është një uebfaqe gjithëpërfshirëse për të ndihmuar çdo transportues me pika nga fillimi në sukses. Ndihmimi i produkteve, deponimi, përpunimi i porosive dhe transporti, fjalë për fjalë gjithçka që përfshihet. tani, [...]
04 / 15 / 2019

Rritja CJPacket - Opsioni më i mirë dhe i besueshëm i transportit Kinë-SH.B.A.

Gjëja e parë, CJPacket është përmirësuar në mënyrë që të sigurohet një transport më i efektshëm. CJPacket u soll në opsionin tuaj vitin e kaluar si një zëvendësues i pjesshëm [...]
04 / 10 / 2019

Garancia e dorëzimit - Mesatarja e transportit ditor të 7 për objekte të mprehta si thika në SH.B.A.

A keni përjetuar ndonjëherë vonesë doganore dhe shkallë të ulët të dërgimit për dërgesën tuaj që përfshin objekte të mprehta? Këto në të vërtetë janë çështje të shpeshta nëse paketat tuaja dërgohen [...]
03 / 25 / 2019

Si të shkurtoni kohën e përpunimit dhe të transportit ose ta bëni atë më të shpejtë për Shopify Dropshipping?

Unë besoj një gjë që shqetësimet e çdo pronari të dyqanit Shopify është koha e transportit. Nëse klientët tuaj mund të marrin paketat e tyre më herët, unë jam mjaft i sigurt [...]