fbpx

Pranoni nga Ne

01 / 28 / 2019

Tregjet e ngrohta ose tregjet masive për transportimin e pikave

Në shumicën e tregjeve ekziston një segment dominues (masiv) dhe disa segmente më të vegjël (të ngrohtë). Për shembull, në tregun e ëmbëlsirave, një segment mbizotërues do të ishte [...]
01 / 24 / 2019

2018 CJ Dropshipping në Rishikim: Po shikon mbrapa, duke ecur përpara

Shtë e rëndësishme të shikoni përsëri se ku keni qenë dhe çfarë keni arritur, dhe pastaj të ndërtoni atë pasi jeni duke ecur përpara drejt qëllimeve të reja dhe [...]
01 / 20 / 2019

Pse po ndalem duke përdorur Aliexpress

Unë kam qenë një klient besnik duke përdorur Aliexpress për vite me rradhë dhe unë do të them se Aliexpress është një uebfaqe e shkëlqyeshme. Por gjithçka ndryshoi pas asaj që ndodhi javën e kaluar. [...]
01 / 18 / 2019

Zgjidhje për vonesat e dorëzimit që vijnë nga goditjet në Evropë

Sapo ka kaluar një kohë pasi Canadian Post përfundoi grevën e tyre. Tani, ne po përballemi me një grevë tjetër. Siguria gjermane e aeroportit u largua nga puna midis 2 am [...]