fbpx

Pranoni nga Ne

01 / 07 / 2019

10 Arsyet Pse Duhet të Këputni Kinën si Tregun tuaj Kur Transporti Dërgoni

Për njerëzit që kanë bërë transportim detar për ca kohë, ata duhet të njohin vendet më të mira për biznesin e tyre. Dhe midis asaj liste, Kina është [...]
01 / 04 / 2019

Pse po e lë punën time në Alibaba

Javën e kaluar unë dhe disa kolegë nga Alibaba kaluam disa ditë me mikun tim Robert. Ndërsa ishim atje, takuam disa njerëz të shkëlqyeshëm nga CJ Drop [...]
12 / 20 / 2018

Si ta lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ Dropshipping?

Shënim: Para se të filloni të lidhni dyqanin tuaj eBay me aplikacionin CJ, ju lutemi sigurohuni që emri i regjistruar i dyqanit në CJ të jetë në përputhje me dyqanin tuaj eBay [...]
12 / 19 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ-së në Karakteristikën e Kërkesës për të Rritur Biznesin tuaj të Dropshipping - Dizajn nga blerësit

Ne kemi prezantuar se si tregtarët hartojnë produkte nga tregu ynë në artikullin e mëparshëm. Por, çfarë nëse klientët dëshirojnë të dizajnojnë pak? Tani, le të [...]