fbpx

Pranoni nga Ne

12 / 14 / 2018

Si të përdoret përmbarimi nga Amazon (FBA) me aplikacionin CJ Dropshipping

Përshëndetje, një pjesë e lajmeve të mira për ju djem që po përdorni përmbushjen nga Amazon. CJ ka filluar një funksion të ri për t'ju ndihmuar; ti mundesh [...]
12 / 13 / 2018

Numrat përcjellës të ricikluar të USPS

Kohët e fundit kemi vërejtur se ka porositë e fundit me numra gjurmues që janë ricikluar nga urdhërat e mëparshëm të sistemit tonë. Kur ne përpiqemi të kontrollojmë statusin [...]
11 / 23 / 2018

Dropshipping Green - Vizioni dhe misioni i CJDropshipping

Sot është Falënderimet dhe kam dashur të shfrytëzoj këtë rast për të shkëmbyer disa mirënjohjen time për dropshippers tonë që kanë ndihmuar në ngritjen e CJ Dropshipping në [...]
11 / 22 / 2018

Si të tregoni se cilat urdhra janë kryer nga CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi azhurnuar CJ Chrome Extension tonë për t'u integruar në dyqanet Shopify. Karakteristika e saj e re ju lejon [...]