fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 15 / 2017

A do të humbasin ngastrat gjatë dorëzimit?

Disa klientë gjithmonë shqetësohen për këtë nëse ngastrat humben gjatë lindjes, atëherë çfarë duhet të bëjnë ata. Sot le të flasim për këtë problem. [...]
06 / 12 / 2017

Pse Informacioni Ndjekja i Paketës sime azhurnon kaq ngadalë?

Disa klientë gjithnjë hutuan për pyetjen se pse informacioni i përcjelljes së paketës sime mbetet në një vend për një kohë të gjatë pa e pasur një të tillë [...]
06 / 07 / 2017
Isfarë është urdhërat e transportit nga pikat CSV

Isfarë është urdhërat e skedarit CSV?

Shumë klientë na pyetën se çfarë është saktësisht urdhërat e skedarëve CSV, dhe tani ne japim një përshkrim këtu. Urdhri i skedarit CSV është një lloj i tillë [...]
06 / 02 / 2017

Cila situatë është e përshtatshme për heqjen dorë nga puna?

Në ditët e sotme, biznesi që po largohet është duke u bërë gjithnjë e më i popullarizuar. Dhe çfarë lloj situate janë vërtet të përshtatshme për të bërë biznesin e lëshimit të shpejtë është një pyetje e rëndësishme [...]