fbpx

Pranoni nga Ne

05 / 08 / 2017

Si e llogaritim çmimin e dropship

Sot, ne flasim për llogaritjen e çmimit dropship në mënyrë që të sigurohemi që klientët tanë e njohin kompaninë tonë si pjesën e pasme të dorës. i parë [...]
05 / 05 / 2017

Whatfarë do të thotë Dropshipping? Si punon?

Ka shumë miq që bëjnë biznes të huaj shpesh plotësojnë pyetjen nga të huajt se nëse ata po ofrojnë shërbimin e dropship. Dhe shumë njerëz [...]
05 / 02 / 2017

Pse shkruajmë një vlerë më të ulët në një paketë?

Disa klientë po ankohen për çmimin që kemi shkruar në paketën ePacket kohët e fundit, kështu që ne sqarojmë këtë sjellje pikërisht këtu për të eliminuar keqkuptimin. i parë [...]
04 / 28 / 2017

Vendosja e Rrjetit të Filialeve të Admitad

Ne kemi punuar me një rrjet bashkëpunëtor, Admitad, për t'u dhënë përdoruesve tanë komisionet më të mira të bashkëpunimit AliExpress. Shkalla e komisionit varet nga kategoria e produktit dhe [...]