fbpx

Pranoni nga Ne

10 / 24 / 2019

Si të përdorni CJ dhe Shopmaster për të filluar Dropshipping

CJ tani është një furnizues i ShopMaster's. ShopMaster gjithashtu siguron klientin tonë CJ një zgjidhje dropshipping, e cila mbështet dropshipping nga furnizuesit 20 + në eBay, Wish, Shopify WooCommerce dhe CJDropShipping. nga [...]
10 / 11 / 2019

Pse numri im i ndjekjes nuk është i sinkronizuar për të bërë blerje?

Shumë klientë këto ditë pasqyruan numrat e tyre të ndjekjes jo të sinkronizuar për të Shopify me sukses dyqanet që shkaktuan shqetësime të mëdha për biznesin. Pasi kemi bërë një të plotë [...]
09 / 24 / 2019

Issështjet dhe zgjidhjet e dyqanit të zakonshëm Woocommerce

Woocommerce është një nga platformat më të rëndësishme të bashkëpunimit. Dhe klientët WooCommerce vlerësohen shumë për CJ. Por nganjëherë çështjet WoomCommerce vijnë dhe ju bëjnë të hutoni [...]
09 / 24 / 2019

Pse dështon renditja në dyqan eBay dhe çfarë duhet të bëj?

A keni dështuar ndonjëherë të renditni produktet CJ në dyqanin tuaj eBay? Nëse keni një dyqan eBay të lidhur me CJDropshipping dhe pësoi disa dështime në listë, [...]