fbpx

Politika e kthimit të rimbursimit të rimbursimit

Kjo politikë e rimbursimit do të përdoret si një burim nga transportuesi që punon me CJDropshipping.com.

CJDropshipping.com do të bëjë rimbursimin, rivendosjen ose pranimin e kthimit për ndonjë nga rastet e mëposhtme:

1. Urdhrat e vonuar: Porositë Nuk janë gjetur, Në tranzit, në pritje, të skaduara me më shumë se 45 ditë (duke llogaritur nga data kur ju dërgoni pagesën në CJDropshipping.com) për SHBA dhe 60 ditë (përveç disa vendeve që kanë përdorur postën ajrore të regjistruar të Kinës Postuar. Artikulli i mësipërm nuk vlen më për situatat e mëposhtme: dërgesa ishte parandaluar ose vonuar tërësisht ose pjesërisht për shkak të forcës madhore si situata epidemike, situata ndërkombëtare, greva, lufta, tërmet, përmbytje, virus, stuhi, borë e rëndë CJ nuk do të jetë përgjegjës për dërgesën e vonuar të urdhrave. megjithatë, CJ do t'ju njoftojë nga CJ Chat, Skype, Email, Linjë, WhatsApp etj brenda 5 ditëve. ju lutemi kontrolloni transportin e anijeve për postën ajrore të regjistruar në Kinë këtu) për pjesën tjetër të botës nëse:

- Një klient ka dërguar ankesë (Nëpërmjet mosmarrëveshjes së PayPal ose Gateway, postë elektronike, etj.)

- Ju keni kontrolluar numrin e përcjelljes dhe ai nuk tregon ndonjë lëvizje ose informacion.

- Ndonjëherë, urdhri kishte mbërritur në zyrën më të afërt tek blerësi dhe e bënte atë në pritje të dorëzimit për shkak të adresës së pasaktë ose të paqartë. Ju duhet të kërkoni nga blerësi juaj që të shkojë në zyrën postare për dorëzim.

>> Duhet të operoni në CJDropshipping.com:

- Mosmarrëveshje e hapur për APJ për CJ

- Fotografia e ekranit të ankesave të klientit ose e-mail duke thënë se nuk e kanë marrë porosinë.

2. Urdhrat e dorëzuara: Nëse ndonjë urdhër transporti do të ishte dorëzuar brenda kohës maksimale të dorëzimit (duke u bazuar në tonë) kalkulatori i kohës së transportit) dhe më shumë se ditë 38 statusin e plotë + 7 ditë statusi i MBYLL (kuptimi i llogaritjes nga data e porosisë e dërguar + koha maksimale e dorëzimit + ditët 45), Ju nuk do të lejoheni të hapni më mosmarrëveshje.

Për porositë me shumicë ishin dorëzuar brenda kohës maksimale të dorëzimit (duke u bazuar në tonë) kalkulatori i kohës së transportit) dhe më shumë se 14 ditë Statusi i PLOT + 7 ditë statusi i MBYLL (kuptimi i llogaritjes nga data e porosisë e dërguar + koha maksimale e dorëzimit + ditët 21), Ju nuk do të lejoheni të hapni më mosmarrëveshje.

3. Urdhrat e dëmtuar: CJDropshipping.com do të sigurojë një rimbursim / zëvendësim të plotë nëse:

- Porositë mbërritën të dëmtuara.

- Porosia mbërriti e dëmtuar por klienti nuk dëshiron që zëvendësimi të dërgohet.

- Për produktet elektronike, dërguesi duhet të hapë mosmarrëveshjen në 7 ditë pas pranimit.

- Për produktet e zakonshme, transportuesi i lëshimit duhet të hapë mosmarrëveshjen në 3 ditë pasi të jetë pranuar.

>> Duhet të operoni në CJDropshipping.com:

- Mosmarrëveshje e hapur për APJ për CJ

- Fotografitë e sendit të dëmtuar për të vërtetuar dëme.

- Fotografi e postës elektronike ose mosmarrëveshjeve të marra.

>> Produktet mund të kenë nevojë të kthehen në CJ nëse Ekipi ynë i Operimit të Mosmarrëveshjeve kërkon një kthim në Qendra e Shërbimit të Shitjes.

4. Cilesi e keqe: CJDropshipping.com do të kontrollojë shumicën e artikujve para se t'i transportojë ato, por ndonjëherë blerësit ende ankohen për produktet e marra.

- Papërsosmëritë siç janë qepja e keqe, madhësia / ngjyra e pasaktë, pjesët që mungojnë, që nuk funksionojnë etj.

- Për produktet elektronike, dërguesi duhet të hapë mosmarrëveshjen në 7 ditë pas pranimit.

- Për produktet e zakonshme, transportuesi i lëshimit duhet të hapë mosmarrëveshjen në 3 ditë pasi të jetë pranuar.

>> Duhet të operoni në CJDropshipping.com:

- Mosmarrëveshje e hapur për APJ për CJ

- Fotografitë e sendeve të marra nga blerësi për të provuar papërsosmëritë.

- Fotografi e postës elektronike ose mosmarrëveshjeve të marra.

>> Produktet mund të kenë nevojë të kthehen në CJ nëse Ekipi ynë i Operimit të Mosmarrëveshjeve kërkon një kthim në Qendra e Shërbimit të Shitjes.

>> Për pjesët që mungojnë, CJ pranon ta rivendosni atë në vend të rimbursimit të plotë.

5. Kufijtë e Vendeve të Dorëzimit: Për shkak të kufijve të aftësive të metodës ndërkombëtare të transportit, disa nga vendet e transportit janë mjaft të vështira për t'u dorëzuar.

CJ nuk do të pranojë asnjë mosmarrëveshje për dorëzimin pasi urdhri të dërgohet nëse dërgohet në vendet më poshtë

<< Haiti, Kirgistan, Madagaskar, Mauritius, Bangladesh, Nepal, Nikaragua, Swaziland, Jamaica, Zambia, Ekuador, Peru, Bolivi, Kili, Argjentina, Uruguaji, Egjipti, Sudan, Libi, Algjeri, Angola, Bahamas, Benin, Belize City , Burundi, Republika Dominikane, Gambia, Grenada, Kuba, Palestina, Meksika, Brazili, Paraguai >>

Ende mund të hapni një mosmarrëveshje me arsye, përveç dërgimit si zakonisht.

>> Duhet të operoni në CJDropshipping.com:

- Mosmarrëveshje e hapur për APJ për CJ

- Fotografitë e artikujve të marrë nga blerësi për të vërtetuar ankesat.

- Fotografi e postës elektronike ose mosmarrëveshjeve të marra.

6. Kufijtë e metodës së transportit: Disa metoda të transportit do të jenë të pakthyeshme kur urdhrat e mbërritura në disa shtete, shtet, qytet, CJ nuk do të pranojnë asnjë mosmarrëveshje kur zgjidhni metodën e transportit dhe dërgimit në vendet kufi. Dhe CJ nuk do t'ju rekomandojë të përdorni ato metoda të transportit kur vendet e ofrimit janë të kufizuara

China Postuar regjistruar Air Mai: SHBA, Britani e Madhe, Kanada, Australi, Francë, Gjermani, Brazil, etj.

HKpost: SHBA, Britani e Madhe, Kanada, Australi, Francë, Gjermani, Brazil, etj.

DHL: Adresa në distancë do të ngarkojë kosto shtesë, ne do t'ju kontaktojmë pasi ta keni gjetur.

Vëllimi tejkalon produktin: Disa produkte janë shumë më të mëdha se pesha e saj, dhe kompania e mallrave do të ngarkojë transportin në bazë të vëllimit në vend të peshës. Zakonisht, pesha e porosive mbi 2kg dhe vëllimi tejkalon do ta ketë këtë problem. Ne do të duhet t'ju ngarkojmë nga vëllimi për koston e transportit pasi ta gjejmë.

Ndërsa zhvillohet metoda ndërkombëtare e transportit, kufijtë do të lëshohen në të ardhmen, ne do ta ndryshojmë këtë rregull nëse kemi një shans.

Ende mund të hapni një mosmarrëveshje me arsye, përveç dërgimit si zakonisht.

>> Duhet të operoni në CJDropshipping.com:

- Mosmarrëveshje e hapur për APJ për CJ

- Fotografitë e artikujve të marrë nga blerësi për të vërtetuar ankesat.

- Fotografi e postës elektronike ose mosmarrëveshjeve të marra.

7. Mosmarrëveshja e cila nuk është faj i CJ: CJ nuk do të pranojë asnjë mosmarrëveshje që blerësi ka marrë me arsye si më poshtë, sepse përshkrimi përcaktohet nga fundi i transportuesve të pikave dhe CJ do të dërgojë produktet e sakta që pëlqejnë shumicën e klientëve tuaj, dhe gjithashtu ai miratohet nga fundi juaj.

- Blerësi nuk i pëlqen.

- Përshkrimi nuk është i vërtetë.

- Produktet erë të pazakontë.

- Blerësi urdhëroi sendet e gabuara ose SKU.

- Adresa e transportit është dhënë gabimisht.

8. Produktet e kthyera në Magazinë CJ:

- Normalisht CJ nuk do të sugjerojë kthimin e produkteve në depon tonë, sepse transporti ndërkombëtar është i lartë dhe duhet të paktën muaj 3 për të mbërritur në Depon e CJ China. Shumica e tyre do të humbasin gjatë kthimit. Gjithashtu, shumica e produkteve të kthyera do të dëmtohen gjatë rrugës. Ju lutemi mos i kërkoni blerësit tuaj t'i kthejnë produktet në CJ USA Warehouse. Magazina CJ USA nuk pranon kthime.

CJ mund të pranojë kthimet dhe t'i vendosë produktet në inventarin tuaj privat sapo e morëm në depot e CJ China.

Nëse me të vërtetë dëshironi që blerësi juaj të kthejë produktet, ju lutemi ndiqni këto hapa: Si t’i ktheni produktet në depo të CJ. Ju lutemi vini re që CJ do t'i vendosë produktet në inventarin tuaj dhe nuk do të kthejë atë. Ky inventar privat do të përdoret automatikisht dhe do të zvogëlojë koston e produktit për porosinë tuaj të ardhshme.

9. Anulimi i urdhrave:

- Urdhrat POD nuk mund të anulohen në çdo kohë, pasi ato janë bërë me porosi.

- Urdhrat e inventarit privat nuk mund të anulohen pasi CJ si agjent bëri blerjen në fabrikë për ju.

- Urdhërat me shumicë nuk mund të anulohen pasi CJ si agjent bëri blerjen në fabrikë për ju.

- Urdhërat Amazon FBA nuk mund të anulohen pasi CJ si agjent bëri blerjen në fabrikë për ju.

Komente Facebook