fbpx

Qendra e Përmbushjes

Produkt shërbimi është një lloj shërbimi i përmbushjes së CJ i cili ju lejon të transportoni produktet tuaja në depon tonë dhe ne paketojmë dhe dërgojmë për ju. Kur të keni disa porosi, ju mund të vendosni direkt porosi në sistemin tonë dhe ne do t'i dërgojmë ato nga depoja jonë. Ne vetëm tarifojmë disa tarifa shërbimi. Si funksionojnë këto hapa në CJDropshipping? Ne mund të jemi Qendra juaj e Përmbushjes si në Kinë ashtu edhe në SH.B.A.

Kontrolloni detajet këtu: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Si të përdorni Shërbimin e Përmbushjes së CJ: https://cjdropshipping.com/2019/07/30/how-to-use-cj-fulfillment-service/

Komente Facebook