fbpx

Si funksionon CJ

CJ Dropshipping është një uebfaqe gjithëpërfshirëse për të ndihmuar çdo transportues me pika nga fillimi deri në fund. Ndihmimi i produkteve, deponimi, përpunimi i porosive dhe transporti, fjalë për fjalë gjithçka që përfshihet. Tani, ju lutemi na lejoni t'ju tregojmë se si funksionojnë të gjitha këto në faqen tonë të internetit> app.cjdropshipping.com

Për t'i bërë të gjitha gjërat më të qarta, ne krijojmë një tabelë të thjeshtë për të mbuluar hapat e përgjithshëm. Ja ku eshte.

1. Ndihmuese e produkteve

Pyetja e parë që mund të keni ka të bëjë me produktin tuaj. Mund ta kërkoni thjesht me emrin e produktit për të parë nëse produkti juaj ekziston në CJ. Nëse jo, ju lutem vetëm na postoni një kërkesë ndihmuese.

Për përdoruesit fillestarë, ndihmimi në 'Produkt individual' është më i përshtatshmi, pasi që 'Dyqani Ekziston Produkti' është për përdoruesit me dyqane të autorizuara. (Detaje rreth shërbimit tonë ndihmues mund të jenë shiko këtu.)

Kur ju keni detajet e produktit dhe jeni të kënaqur me ofertën tonë, gjëja tjetër është urdhërat. Sidoqoftë, ekzistojnë dy mënyra të ndryshme të përpunimit të rendit në varësi të nëse keni dyqane të autorizuara në CJ. Nëse jeni të interesuar në përpunimin automatik të porositjes tonë, atëherë është e nevojshme që ju të mësoni 'Autorizimin e Dyqanit' dhe 'Listimin e Produkteve / Lidhjen'. Nëse jo, thjesht mund të kaloni tek pjesa 5 'Ngarkimi i porosisë përmes skedarit Excel / CSV'.

2. Autorizimi i dyqanit

Ekzistojnë katër lloje të dyqaneve të disponueshme për t'u integruar në CJ. Ata janë Shopify, eBay, Shipstation dhe WooCommerce dyqane. Për secilin lloj dyqani, ne kemi bërë hapat e autorizimit të përgjithshëm dhe të detajuar në të njëjtën faqe.

3. Lista e produkteve / lidhjeve

Për të identifikuar produktet nga porositë e dyqanit tuaj, duhet të krijojmë një lidhje për produktet tuaja dhe këto në CJ. Nëse produkti nuk ekziston në dyqanin tuaj, veçoria e listës sonë është një ndihmë e shkëlqyeshme. Thjesht klikoni butonin 'Lista' në faqen e produktit CJ dhe vendosni disa detaje. Produkti do të shtohet në dyqanin tuaj dhe do të vendoset një lidhje automatike.

Nëse produkti është tashmë në dyqanin tuaj, atëherë kërkohet një lidhje produkti. (Ju lutem referojuni kjo video për udhëzime të hollësishme.)

4. Import automatik i porositjes

Kur të mbaroni autorizimin e dyqanit dhe lidhjen e produktit, urdhërat mbi këto produkte nga dyqani juaj do të tërhiqen automatikisht në llogarinë tuaj CJ. Zgjidhni urdhërat me të cilët dëshironi të merreni dhe shtoni ato në shportë. Konfirmoni porositë tuaja të zgjedhura dhe bëni një pagesë, atëherë ne do të kujdesemi për gjithçka më pas.

5. Renditni ngarkimin përmes skedarit Excel / CSV

Për përdoruesit pa asnjë dyqan të autorizuar, mënyra e vetme për të na dërguar porositë tuaja është të ngarkoni një spreadsheet. Në këtë rast, ju duhet të shtoni produktet në listën SKU, e cila gjithashtu mund të arrihet në faqen e produktit.

Pastaj zgjidhni 'Import Excel Orders' këtu dhe shkarkoni modelin për të plotësuar detajet e porosisë tuaj. Kur ngarkohen porositë tuaja, duhet t'i shtoni ato në karrocë dhe të paguani për të.

Ne do t'i përpunojmë ato menjëherë pas marrjes. Numrat përcjellës dhe shërbimi pas shitjes janë në dispozicion për çdo porosi.

Shpresoj se do të shijoni shërbimin tonë!

Komente Facebook