fbpx

Si të postoni produktet për kërkesë ndihmuese për CJ

Pavarësisht se jemi një partner me përvojë të anijeve me rënie, ne nuk mund të garantojmë përmbushjen e çdo sendi të kërkuar për shkak të transportuesve të ndryshëm me pika që drejtojnë SKU. Pasi të pranohet si transportues me pika, mund të postoni kërkesa për ndihmën e produkteve tek CJ. Kjo ju lejon të kërkoni që produktet të dërgohen dërgohen edhe nëse ende nuk i kemi ato. Ekipi ynë do të shqyrtojë me kujdes kërkesën tuaj dhe do të identifikojë nëse është e mundshme.
Ju mund të postoni kërkesën ndihmuese direkt në formularin vijues.

Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV4: 50 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV5: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Për përdoruesin VIP: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Ju gjithashtu mund të bleni planin tonë të paguar për rritjen e sasisë së kërkesave ndihmuese.

Komente Facebook