fbpx
Kumaha Ngimpor Orde Excel atanapi CSV
03 / 26 / 2018
2018 USPS Rate Comparison pikeun CJ pamaké
04 / 04 / 2018

Bayaran Layanan CJDropshipping

Gudang CJ DropShipping AS

Gudang CJ DropShipping AS

Duanana nedunan sareng dropship pikeun anjeun!

TANGKAP JANGKAP AS KAMI (Produk Disegerkeun atanapi Sourced di CJ AS Gudang) = Gratis

Urang ukur harga harga sareng ongkos pengiriman barang nalika anjeun aya produkhiphipping langsung ti gudang AS kami. Hargana parantos disebatkeun dina app.cjdropshipping.com

Henteu aya MOQ

Taya fee Setup

Taya fee bulanan

Henteu Ruang Panyimpen.


TANGGUNGAN PERKHIDMATAN WAREHOUSE AS (Produk TANPA DITUKARKAN di Gudang AS Kami) = WAREHOUSE FEE + LOADING FEE + PROSESING FEE + SHIPPING FEE

$ 0.8 / CBM / Day: Dina mimiti 30 pikeun konsumén anyar gratis. Biaya gudang dipasang dina $ 0.8 / kubik Méter / Dinten saatos dinten 30.

$ 1.5 / CBM / Dinten: laju léngkah inventory rendah

FREE: Pangolahan poean di SKU langkung ti pesenan 100 sareng laju tambihan bulanan langkung luhureun 50%

$ 0.2 / kg: $ 0.2 / kg - minimum $ 10

$ 350 / 20GP: Bayaran pikeun 20GP Wadahna

$ 500 / 40GP: Bayaran pikeun 40GP Wadahna

0.1-50g: $ 0.60 / barang
51-100g: $ 0.80 / barang
101-500g: $ 1.00 / barang
501-1000g: $ 1.30 / barang
1-2kg: $ 1.50 / barang
2-5kg: $ 1.80 / barang
5-10kg: $ 3.00 / barang
10-15kg: $ 5.00 / barang

(Biaya Pangiriman = Pengiriman ti Cina ka Amérika Serikat AS + AS)

Ku Laut (Minimal 100kg): Pangiriman 15-30 Dinten - $ 2.4 / kg
Ku Udara (Minimal 30kg): Pangiriman 7-10 Dinten - $ 4.2 / kg
Ku Udara (Minimal 30kg): Pangiriman 2-4 Dinten - $ 7 / kg
Ku Udara (Minimal 100kg): Pangiriman 2-4 Dinten - $ 6 / kg

(Biaya Pangiriman = Pengiriman ti Cina ka Amérika Serikat AS + AS)
Punten parios alat perhitungan pengiriman kami di dieu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
Pilih metodeu pengiriman ku USPS + sareng input beurat pesenan, maka biaya pengiriman éta bakal aya.

Bayaran Saham: $ 0.05 / produk - Sakur inventory anu peryogi pangambilan saham, nyaéta peti anu kalebet sababaraha SKU

Bahan bungkusan sareng pasokan: $ 0.2 ea. - Bahan bungkusan, bahan-bahan anu hargana langkung seueur ti $ 0.2 bakal dicasihan tambahan

Bayaran Bungkusan: $ 0.1 / produk - Nempatkeun produk ka bahan bungkusan

Bayaran Labél: $ 0.1 / labél - Masang labél pikeun produk


CUKAI PERKHIDMATAN CHINA WAREHOUSE (Produk Disahkeun atanapi Sourced di Gudang Cina urang) = Gratis

Urang ukur harga produk sareng ongkos pengiriman upami anjeun aya produkhiphipping langsung ti gudang China urang. Hargana parantos disebatkeun dina app.cjdropshipping.com

Henteu aya MOQ

Taya fee Setup

Taya fee bulanan

Henteu Ruang Panyimpen.


CUKAI PERKHIDMATAN CHINA WAREHOUSE (Produk TINDAK DIKUKAKEUN ATUKKEUN DI Gudang China Kita) = JAMINAN WARNA + PROSES PEMBANGUNAN + KOMPETING

$ 0.6 / CBM / Day: Dina mimiti 90 pikeun konsumén anyar gratis. Biaya gudang dipasang dina $ 0.8 / kubik Méter / Dinten saatos dinten 30.

$ 1.2 / CBM / Dinten: laju léngkah inventory rendah

FREE: Pangolahan poean di SKU langkung ti pesenan 100 sareng laju tambihan bulanan langkung luhureun 50%

0.1-50g: $ 0.20 / barang
51-100g: $ 0.30 / barang
101-500g: $ 0.40 / barang
501-1000g: $ 0.60 / barang
1-2kg: $ 1.00 / barang
2-5kg: $ 1.50 / barang
5-10kg: $ 2.00 / barang
10-15kg: $ 4.00 / barang

Punten parios alat perhitungan pengiriman kami di dieu: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
sareng input beurat raraga, maka biaya pengiriman bakal aya.

Bayaran Saham: $ 0.05 / produk - Sakur inventory anu peryogi pangambilan saham, nyaéta peti anu kalebet sababaraha SKU

Bahan bungkusan sareng pasokan: $ 0.2 ea. - Bahan bungkusan, bahan-bahan anu hargana langkung seueur ti $ 0.2 bakal dicasihan tambahan

Bayaran Bungkusan: $ 0.1 / produk - Nempatkeun produk ka bahan bungkusan

Bayaran Labél: $ 0.1 / labél - Masang labél pikeun produk

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!