fbpx

Leupaskeun Pangiriman Berita

11 / 30 / 2018

Carita di Sumputkeun - Karya Pangiriman Dina Usum Libur

Jaman internét ayeuna parantos ngajantenkeun ngagaleuh online supados langkung gampang sareng gampang anu matak heran naha konsumen ayeuna masih émut yén bungkusanna ditangan ku [...]
11 / 23 / 2018

Dropshipping Héjo - visi sareng misi CJDropshipping

Dinten Katuraturanana sareng Abdi badé nyandak kasempetan ieu pikeun ngahargaan sabagian pikeun syukur kuring pikeun patah urang anu parantos ngabantosan angkat CJ Dropshipping ka [...]
11 / 21 / 2018

USPS Shipping Deadlines - PLAN AHEAD!

'Tis usum rencana pikeun kiriman Natal anjeun parantos diarahkeun !! Konsumén anu badé ngarencanakeun awal téh naroskeun kami naon anu diperyogikeun pengiriman liburan [...]
11 / 16 / 2018

Perhatosan, Kaayaan Striking Pos Kanada Ngiringan

Kuring henteu terang sabaraha jalma sadar kana mogokna di Pos Kantor Kanada. Acara naék ka poékongan China Post nembé ngumumkeun yén urang moal deui nampi bungkusan anu lebet ka Kantor Pos Kanada. Kalayan nuturkeunna kedah diperhatoskeun khusus: 1. Sakur bungkusan anu angkat ka Kanada moal ditampi mulai ti 11 / 16 / 2018 Cina (anu ayeuna). 2. Sakur bungkusan dina jalan ka Kanada anu teu acan tinggalkeun China acan bakal dipulangkeun ku selipna masing-masing ka anu ngirim sareng ngabalikeun duit. 3. Sakur bungkusan dina transit ka Kanada anu parantos ditinggalkeun China kedah ngantosan Deui Pos Kanada pikeun ngirimkeunana ka panampi, sareng urang teu gaduh ETA. Epacket ditangani ku China Post, sareng tujuan anu kalolobaan bungkusan leutik aya di Kanada. [...]