fbpx

Ngeunaan Nyuhunkeun Sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina situs kami.

Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.

Kami ngagaduhan sekitar pabrik 200 anu ngagabung sareng 20 000 gudang pasagi meter pasagi. Sanaos kitu, urang moal tiasa nyayogikeun ka sadaya produk anu dipikahoyong.

Nanging, urang tinggal di kota Yiwu, propinsi Zhejiang anu kondang perhiasan sareng pabrik komoditas di dunya.

Kitu ogé kami mendakan di Pasar Yiwu disebut ogé International Trade Mart (Pasar Futian) anu ayeuna ngaliput luas 4 juta méter pasagi, kalayan ruangan 62,000. Pamasok 100,000 nunjukkeun jinis-jinis produk 400,000 ampir unggal dinten ti 9 am dugi ka 5 pm (kecuali dina usum liburan Pesta Festival Cina). Produkna asalna ti sakumna industri 40 sareng kalebet kategori berlainan barang 2,000. 65% produk ieu diékspor ka langkung ti nagara sareng wilayah 215. Pasar Futian langkung mirip adil permanén, tinimbang pasar grosisi tradisional. Éta parantos dimekarkeun kana inpormasi, inovasi, paméran sareng pusat distribusi pikeun barang konsumen.

Éta pisan sababna naha urang tiasa sumber naon waé pikeun anjeun kalayan harga anu langkung handap. Samentara éta urang tiasa ngahasilkeun hiji hal anu nyalira ku urang seueur pabrik pabrik jangka panjang.

Kami ngagaleuh produk-pabrik ti pabrik-pabrik sanésna kalayan harga anu panghandapna sareng nambihan sakedik kauntungan pikeun ngusur kapal kanggo anjeun. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun rangkep pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk tanpa biaya gudang aranjeunna.

Nyuhunkeun sumber kami henteu kéngingkeun kanggo sababaraha barang anu dilarang, ngalanggar produk, jsb. Urang ngan ukur mikeun produk sareng jasa sah.

Aya dua cara pikeun ngirim Panjaluk Sourcing.

1. Kirim paménta sumber langsung tina anjeun rekening ka situs kami (disarankeun).

  • Di handap ieu tutorial pikeun rujukan anjeun, punten tuturkeun léngkah-léngkah, sareng kami bakal ngabales anjeun ASAP.
  • Nalika produk tiasa kapayunkeun, kami daptar produk pengiriman serelek anjeun bakal nunjukkeun disatujuan pikeun produk ieu

2. Kirimkeun paménta sumber kalayan gambar produk ka email dukungan atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.

  • Anjeun kedah ngawartosan kami Aliexpress atanapi platform platform sanés produk éta.
  • Anjeun kedah ngawartosan kami metode pengiriman barang anu anjeun hoyongkeun
  • Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu
  • Anjeun kedah ngawartosan beurat beurat produk ieu
  • Anjeun kedah ngawartosan yén jilid tina produk anu anjeun badé ngajual

Kami bakal ngawaler anjeun dina dinten damel 2.

Anjeun ngajual - Kami sumber sareng kapal kanggo anjeun!

Pikeun pangguna mimitian: Nyuhunkeun sumber sourner 5 sayogi unggal dinten

Pikeun pangguna nempatkeun langkung ti pesenan 50: Nyuhunkeun sumber cai 10 sayogi unggal dinten

Pikeun pesenan pangguna anu disimpen jumlah leuwih ti 2000USD: Nyuhunkeun sumber cai 20 sayogi unggal dinten

Kanggo pesenan pangguna disimpen jumlah langkung seueur tina 2 juta USD: henteu terbatas

Anjeun ogé tiasa mésér rencana anu mayar kanggo ningkatkeun kuantitas pamundut.

Facebook Comments