fbpx

Pengakon saka Kita

03 / 21 / 2020

Kepiye Cara Kiriman lan Wektu Pengiriman Coronavirus

Sawetara wong sing nyelehake karo sambetan babagan penundaan pengiriman lan tarif pengiriman nambah dina iki, utamane kenaikan tarif amarga koronavirus. Pancen CJ [...]
03 / 12 / 2020

Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19

Apa sing kedadeyan saiki? Mangkene situs web kanggo mriksa data nyata COVID-19, iki nuduhake kasus sing dikonfirmasi ing saben negara, [...]
03 / 02 / 2020

Apa Pros lan Cons of Dropshipping?

Apa sing Dropshipping? Dropshipping minangka model bisnis e-commerce sing sampeyan ora tetep nyedhiyakake produk utawa ngatur. Kapan pelanggan ndhaptar produk saka [...]
02 / 28 / 2020

Ngisi CJ Dompet - Ora mung UP TO 2% BONUS

Apa sampeyan ngerti ngisi CJ dompet bisa entuk bonus? Kanggo nyukupi kebutuhan sing ana ing saindenging jagad, CJ ndhukung akeh jinis cara pembayaran sing populer [...]