fbpx

Grosir

Yen sampeyan pengin akeh tuku barang saka CJ lan kirim menyang lokasi sampeyan dhewe.
Sampeyan bisa tuku kanthi cara iki:

Cara tuku persediaan utawa grosir ing CJ APP


Lan sampeyan uga bisa nggunakake ekstensi Google kanggo entuk tuku saka 1688 utawa Taobao.

Sampeyan bisa nindakake kanthi cara iki:

Cara nggunakake extension CJ google krom kanggo titisan 1688 Taobao

Facebook Komentar