fbpx

Kebijakan Pengiriman CJ Drop

Kontrak Pengiriman Pengiriman Drop ("Kesepakatan") iki digawe lan efektif tanggal kaping saka akun pangguna

NGAPATKE:

Pangguna Ndhaptar (ing "Vendor"),
wong sing ana ing sangisore angger-angger ing negarane dhewe utawa
perusahaan sing ditata lan ana miturut undang-undang negarane,
karo kantor pusat ing:
Alamat pangguna
Nomer Registrasi Bisnis: Pangguna Company
Nomer TAX: Perusahaan pangguna
Perwakilan Perusahaan: Pangguna

Lan:

Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ("Pembekal"), perusahaan sing diatur lan ana ing sangisore undang-undang China, kanthi kantor pusat ing:
70335, Jalan 7, F5, Gerbang 97, 5 District, Kota Perdagangan Internasional, Yiwu, Zhejiang 322000, China
Nomer Situs / Pajak Bisnis: 91330782313632834R
Perwakilan Perusahaan: LiZhi Zhou

Definisi

Nyelehake kapal: Pangiriman drop minangka cara pemenuhan eceran sing ora bisa nyimpen barang ing Simpenan, nanging langsung ngirim pesenan Pelanggan Akhir lan rincian kirim menyang Pembekal, sing banjur ngirim barang menyang Pelanggan Akhir. Vendor nggawe bathi kanggo prabédan antarane rega Supplier lan Sale sing dibayar dening Supplier menyang Vendor.

Partai ing kene setuju kaya ing ngisor iki:

Vendor pengin adol lan promosi produk sing ditawakake Supplier ing situs web sing ana ing (https://cjdropshipping.com) lan setuju menehi kabeh dodolan lan / utawa pesenan asil saka produk sing wis dingerteni sadurunge menyang Supplier tanpa pitakonan utawa leladen.

1) Term

Vendor lan Supplier setuju manawa istilah kesepakatan bakal diwiwiti tanggal efektif sing ditulis ing ndhuwur lan bakal terus sajrone wulan 6, lan sajrone isih ana persetujuan bebarengan karo Vendor lan Pembekal.

2) Pembatalan

Yen Vendor utawa Supplier ora marem karo kerjasama sing ditetepake dening Persetujuan iki, lan asil kasebut, salah sawijining pihak bisa mungkasi perjanjian iki kanthi menehi telung puluh (30) dina sing ditulis ing partai liyane.

3) Peran Vendor

A vendor nyiyapake akun Pangiriman Drop karo Pembekal.

Vendor adol Produk sing wis disetujoni bebarengan saka situs web Pembekal lan njamin Supplier yen ora bakal nggawe klaim sing salah utawa ngasilake bahan pariwara sing salah babagan Produk. Vendor minangka wong kontak utama kanggo Pelanggan Akhir lan bakal menehi dhukungan Sawise Sales.

Sing adol minangka kontak kaping pisanan nalika layanan Penjualan Sawise diwenehake kanggo Pelanggan Akhir.

4) Peran & Layanan Supplier

Supplier bakal menehi kasenengan dodolan kanggo kabeh pelanggan sing dipikolehi Vendor babagan produk sing didol Supplier.

Supplier nyedhiyakake APP utawa sistem apa wae kanggo panggunaan Vendor lan fitur inti bakal bebas menyang Vendor.

Supplier tetep kabeh hak gambar kabeh produk Supplier sing diwenehake kanggo Vendor lan nahan hak nglarang panggunaan gambar lan kabeh sing diwenehake. Sing adol bisa uga ora nggunakake gambar sing kasedhiya ing foto sing disedhiyakake kanggo tujuan liyane kajaba entuk dodol, sing bakal diwenehake menyang Pembekal.

Supplier tanggung jawab nyedhiyakake Harga sing bener menyang Vendor. Harga anyar bakal diatur ing Situs Web Pembekal.

Saben paket sing dikirim menyang Pelanggan End bakal langsung tekan saka Supplier. Vendor ora transparan ing proses pengiriman.

Supplier manual kanggo nemokake produk saka Pabrik Koperasi, Pasar Yiwu, 1688, Taobao sing dikarepake Vendor adol. Supplier ngginakaken wektu kanggo riset lan dhaptar menyang platform Supplier. Sistem Supplier bakal kanthi otomatis nambah jumlah panyuwunan sumber nalika Vendor tetep nggawe pesenan menyang Supplier.

  • Kanggo pangguna pangguna: Panjaluk sumber 5 kasedhiya saben dina.
  • Kanggo pangguna sing diselehake luwih saka pesenan 50: Panjaluk sumber 10 kasedhiya saben dina.
  • Kanggo pesenan pangguna sing diselehake luwih saka 2000USD: Panjaluk sumber 20 sing kasedhiya saben dinane.
  • Kanggo pesenan pangguna sing dilebokake luwih saka 2millionUSD: tanpa watesan.

5) Pembayaran

Supplier mung ngolah pesenan sawise pembayaran ditampa, Supplier ora tanggung jawab kanggo wektu tundha amarga pembayaran Vendor gagal. Vendor bisa ngunduh invoice sadurunge utawa sawise mbayar. Vendor bisa ngisi kredit toko kanthi entuk hadiah utawa entuk bathi, pambayaran bisa digunakake kanggo pembayaran apa wae saka layanan Supplier, Vendor bisa narik kredit ing toko ing akun bank kanthi mbayar biaya mundur. Kanggo sawetara pesenan regejegan, bakal ana pembayaran maneh kanggo kredit Vendor nyimpen lan bisa uga mundur. Pemasok nampa Kertu Kredit, PayPal, pembayaran Transfer Wire.

6) Fees lan Bayar

Supplier bakal nyedhiyakake Vendor kanthi rinci babagan kabeh barang sing ditampilake ing foto bebarengan, nanging ora diwatesi, rega sing bakal dikenani biaya kanggo saben item, jumlah kiriman lan sembarang lan kabeh biaya liyane sing uga ana gandhengane amarga ana hubungane karo saben barang.

Vendor tanggung jawab mbayar ragad kanggo transaksi kasebut.

Harga Produk ing tanggal Kesepakatan iki ditampilake ing situs web Pemasok. Harga kasebut kalebu transportasi menyang titik pangiriman. Regane bisa uga diatur kanggo nyetel.

Vendor bakal mutusake rega ritel dhewe.

7) Penjualan lan Pajak

Supplier nrima minangka pajak dhewe sing ngasilake bisnis dhewe ing China. Sing adol kudu nimbang kabijakan pajak dhewe ing negarane. Supplier nduweni tanggung jawab kanggo mbantu vendor ngirit pajak kanthi cara sing sah. Vendor bakal tanggung jawab ngumpulake informasi utawa mbayar informasi pajak saka transaksi apa wae sing kalebu produk sing diwenehake dening Supplier.

8) Kebijakan Wangsul Balik Saran

1. Pesenan Ditundha: Pesenan Ora ditemokake, nalika transit, ditundha, kadaluwarsa kanthi luwih saka dina 45 (ngetang wiwit tanggal sampeyan ngirim pambayaran menyang CjDropshipping.com) ing AS lan 60 dina (kajaba sawetara negara sing nggunakake China Post Registr Air Mail, tulung priksa kirimane kanggo Kirim Kirim Air Mail ing China) kanggo liyane jagad yen:

- Sawijining pelanggan ngirim sambat (Liwat Pertikaian PayPal utawa Gateway liyane, e-mail, lan sapiturute)

- Sampeyan wis mriksa nomer ranging lan ora nuduhake gerakan utawa informasi.

2. Pesenan Rusak: CjDropshipping.com bakal menehi mbalekaken lengkap / panggantos yen:

- Pesenan tiba rusak.

- Pesenan tiba rusak nanging pelanggan ora pengin supaya gantine dikirim.

- Kanggo produk elektronik, gulung kapal kudu mbukak regejegan ing dina 7 sawise ditampa.

3. Kualitas Ora Langka: CjDropshipping.com bakal mriksa barang-barang sadurunge dikirim, nanging kadhangkala para panuku isih sambat babagan produk sing ditampa.

- Kesempurnaan kayata jahitan sing ala, ukuran / warna sing ora bener, ora bisa digunakake dll.

4. Watesan Negara Pengiriman: Amarga watesan kemampuan pangiriman internasional, sawetara negara pengiriman cukup angel dikirim.

CJ ora bakal nampa musuhan babagan kiriman sawise ngirim dikirim yen dikirim menyang negara ing ngisor iki:

<< Haiti, Kyrgyzstan, Madagascar, Mauritius, Bangladesh, Nepal, Nicaragua, Swaziland, Jamaica, Zambia, Ekuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Mesir, Sudan, Libya, Algeria, Angola, Bahamas, Benin, Kutha Belize , Burundi, Republik Dominika, Gambia, Grenada, Cuba, Palestine, Mexico, Brazil, Paraguay >>

Sampeyan isih bisa mbukak pasulayan kanthi alasan kajaba kiriman kaya biasane.

5. Watesan Cara Pangiriman: Sawetara metode pengiriman bakal ora bisa dilalekake nalika pesenan teka ing sawetara Negara, Negara, Kota, CJ ora bakal nampa regejegan nalika sampeyan milih metode pengiriman lan kapal menyang negara watesan. Lan CJ ora bakal ngusulake sampeyan nggunakake cara pengiriman kasebut nalika negara pengiriman diwatesi

China Post Reg Air Air Mai: Amerika Serikat, Inggris, Kanada, Australia, Prancis, Jerman, Brazil dll.

HKpost: USA, Inggris, Kanada, Australia, Prancis, Jerman, Brazil dll.

DHL: Alamat adoh bakal ngisi biaya tambahan, kita bakal ngubungi sampeyan sapisan nemokake.

Produk Produksi Entuk Jilid: Sawetara produk luwih gedhe tinimbang bobote, lan perusahaan barang bakal ngisi pengiriman adhedhasar volume tinimbang bobote. Biasane bobot pesenan tinimbang 2kg lan volume luwih bakal duwe masalah iki. Kita bakal kudu ngisi sampeyan kanthi volume biaya pengiriman yen kita nemokake.

Nalika metode pengiriman internasional berkembang, watesan bakal dibebasake ing mangsa ngarep, kita bakal ngganti aturan iki yen ana kasempatan.

Sampeyan isih bisa mbukak pasulayan kanthi alasan kajaba kiriman kaya biasane.

6. Perselisihan sing dudu kesalahan CJ: CJ ora bakal nampa musuhan sing ditampa dening panuku kanthi alasan kaya ing ngisor iki, amarga katrangan kasebut ditetepake kanthi pungkasan sandal lan CJ bakal ngirim produk sing bener sing disenengi dening para pelanggan. disetujoni dening pungkasan sampeyan.

- Sing tuku ora seneng.

- Katrangan kasebut ora nyata.

- Produk mambu ora umum.

- Sing tuku tuku barang sing salah utawa SKU.

- Alamat kiriman sing salah.

7. Produk bali menyang gudang CJ:

- Biasane CJ ora bakal nyarankeun ngasilake produk menyang gudang kita, amarga pengiriman internasional saya dhuwur lan entuk paling ora wulan 3 teka CJ China Warehouse. Umume wong-wong mau bakal ilang nalika bali. Kajaba iku, sebagian besar produk sing wis bali bakal rusak nalika dalan. Aja takon supaya para panuku bali produk ing CJ USA Warehouse. Gudang CJ USA ora nampa wangsul.

CJ bisa nampa ngasilake yen sampeyan nggawe produk ing persediaan pribadi yen wis ditampa.

Yen sampeyan pengin pembeli ngasilake produk, coba tindakake langkah-langkah iki: Cara mulihake produk menyang gudang CJ. Elinga CJ mung bakal nyelehake produk kasebut ing persediaan lan ora bakal mbalekake. Persediaan pribadi iki bakal digunakake kanthi otomatis lan nyuda biaya produk kanggo pesenan sabanjure.

9) Alamat sing salah

Sing adol tanggung jawab nyedhiyakake alamat sing bener. Supplier bakal ngisi Vendor apa wae lan kabeh biaya sing ana gandhengane karo alamat sing salah diwenehake. Yen nomer apartemen / Suite ora kalebu utawa kode pos salah diwenehake lan reshipping dibutuhake, bakal ana biaya kiriman sing padha karo pasangan pangiriman asli dening Vendor. Ana ragad restocking 10% kanggo kabeh paket bali menyang Supplier amarga alamat sing diwenehake sing ala.

10) Tanggung jawab

Supplier tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo Bahan lan Produk sing disedhiyakake kanggo Pelanggan Akhir. Garansi sing diwenehake ing Produk iki bener. Yen Pelanggan Akhir katon duwe masalah karo Produk sing disedhiyakake, lan layanan Sawise Sales sing diwenehake dening Vendor ora cekap, Supplier kudu menehi pitulung luwih lengkap kanggo ngatasi masalah kasebut.

Supplier njamin Vendor manawa kabeh barang sing kasedhiya ora nglanggar hukum IP, Hak Cipta utawa Trademark. Yen ngono Produk dipaten, Supplier njamin Vendor dheweke duwe lisensi kanggo adol barang kasebut.

Nanging, sukses situs web / situs web Vendor, akurasi, utawa legalitas konten lan operasional kasebut dadi tanggung jawab saka Vendor.

11) Tuntutan

Yen Vendor mangerténi pratelan utawa pratelan potensial gegayutan tanggungan Produk sing rusak amarga kiriman Produk apa wae, bakal menehi informasi marang Supplier kanthi nulis kabeh informasi / dokumentasi sing dibutuhake supaya Supplier nindakake tindakan sing cocog.

Vendor bisa mbutuhake Supplier menehi kabeh pitulung sing cukup, kanthi biaya Pembekal, supaya bisa mbantah reputasi.

12) Hak kanggo Ngowahi

Vendor lan Supplier ndarbeni hak ngowahi perjanjian iki kapan wae. Kesepakatan sing wis diowahi bisa ditandatangani kanggo pihak loro.

13) Kapabilitas

Yen ana bagean utawa bagean ing Prejanjen iki dianggep ora sah, ora sah utawa kanthi alesan ora bisa dilaksanakake, mula panentu utawa bagean kasebut bakal dianggep dipisah saka syarat lan kahanan kasebut lan ora bakal mengaruhi kesahihan lan kekuwatan babagan peruntukan sing isih ana.

14) Informasi rahasia

Sajrone bisnis ing antarane informasi rahasia Vendor lan Supplier sing ana hubungane karo bisnis Vendor utawa Supplier kudu tetep rahasia. Informasi rahasia kasebut bisa uga kalebu rega pasar, situs web pengunjung unik, level persediaan, fitur produk, lan rega lan produk anyar, Produksi penjualan, lan program. Vendor setuju yen informasi rahasia bakal digunakake kanthi tujuan kanggo nganakake bisnis karo Supplier kasebut. Sing adol ora kudu mbukak utawa nyebarake informasi rahasia marang pesaing Pembekal utawa marang pihak katelu liyane tanpa idin tinulis saka Pembekal.

Kabeh gambar kabeh produk sing diwenehake dening Supplier, kalebu gambar ing situs web Supplier lan katalog DVD, Blue-ray, minangka barang eksklusif saka Supplier. Vendor bisa nggunakake gambar kasebut mung karo adol produk Supplier lan mung tundhuk karo kabijakan utawa syarat sing diwenehake dening Pembekal. Ora ana panggunaan utawa distribusi liyane sing diidini, lan Vendor ora bisa nggunakake gambar Supplier sing ana hubungane karo adol produk saka wong liya utawa lembaga liyane saka Supplier.

Harga lan kasedhiyan produk tundhuk, lan owah-owahan penting kudu dituduhake karo Vendor luwih dhisik.

15) Efektivitas

Persetujuan iki ditrapake nalika pangguna pangguna. Kesepakatan iki diatur miturut undang-undang China. Pihak kasebut setuju kanggo mutusake masalah apa wae sing ana pasulayan kanthi kerjasama lan kerjasama sing apik.

Facebook Komentar