fbpx

Kebijakan Privasi

Kebijakan privasi

Kabijakan privasi iki disusun kanggo ngladeni wong-wong sing prihatin kepiye carane 'Informasi Wong sing bisa dingerteni' (PII) digunakake sacara online. PII, kaya sing dijlentrehake ing hukum privasi AS lan keamanan informasi, yaiku informasi sing bisa digunakake kanthi dhewe utawa duwe informasi liyane kanggo ngenali, ngubungi, utawa nemokake wong siji, utawa kanggo ngenali individu ing konteks. Waca kabijakan privasi kita kanthi ati-ati kanggo entuk pemahaman sing jelas babagan cara nglumpukake, nggunakake, nglindhungi utawa nangani informasi sing dingerteni kanggo Sampeyan sing cocog karo situs web.

Privasi sumber produk sampeyan kudu ngerti babagan Pribadi lan Publik.

Nalika ngirim panjaluk sumber produk, mula kita bakal nggunakake wektu kanggo sumber lan nggawe minangka produk pribadi sing mung katon sampeyan! Yen sampeyan ora ngirim pesenan kanggo produk iki sajrone minggu 2, mula kita bakal nggawe produk iki dadi umum sing tegese produk bakal katon kanggo wong liya. Kangge, yen sampeyan adol produk iki lan njaluk kita golek persediaan kanggo sampeyan miturut perjanjian, lan sampeyan ora bisa adol persediaan iki ing wektu sing biasa, kita uga bakal nggawe umum iki.

Kadhangkala, nalika ngirim panjalukan sumber menyang CJ. Produk bisa uga wis ana lan diwartakake ing CJ sing durung ditemokake. Kita bakal menehi tandha sukses panjaluk iki lan sampeyan bakal bisa ndeleng produk minangka status umum sing tegese produk bakal katon kanggo pangguna apa wae.

Apa informasi pribadhi kita ngumpulake saka wong sing ngunjungi blog kita, situs utawa app?

Nalika ndhaptar utawa ndhaptar ing situs iki, yen cocog, sampeyan bisa uga dijaluk ngetik jeneng, alamat email, alamat surat, nomer telpon, informasi kertu kredit, nomer keamanan sosial, ID Google Analytics utawa rincian liyane kanggo mbantu sampeyan pengalaman.

Nalika kita ngumpulake informasi?

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika ndhaptar ing situs, nggawe pesenan, langganan newsletter, nanggapi survey, isi formulir, Gunakake Live Chat, Bukak Tiket Dhukungan utawa ketik informasi ing situs kita.

Nyedhiyani umpan balik babagan produk utawa layanan

Pripun kita nggunakake informasi?

Kita bisa nggunakake informasi kita ngumpulake saka nalika sampeyan ndhaftar, gawe tuku, mlebu munggah kanggo newsletter kita, nanggapi kanggo komunikasi survey utawa marketing, Surf website, utawa nggunakake situs tartamtu liyane fitur ing cara ing ngisor iki:

  • Kanggo nggawe pengalaman pribadi lan ngidini kita ngirim jinis isi lan penawaran produk sing paling sampeyan dadi kasengsem.
    • Kanggo nambah situs web supaya luwih apik sampeyan ngladeni.
    • Kanggo ngidini layanan luwih apik kanggo nanggapi panjaluk layanan pelanggan.
    • Kanggo ngurus kontes, promosi, survey utawa fitur situs liyane.
    • Kanggo ngolah transaksi kanthi cepet.
    • Kanggo takon peringkat lan tinjauan layanan utawa produk
    • Kanggo ngetrapake dheweke sawise koresponden (obrolan langsung, email utawa telpon)
Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Kita ora nggunakake pemindaian kerentanan lan / utawa mindhai standar PCI.
Kita mung nyedhiyakake artikel lan informasi.

informasi pribadhi sing konco jaringan aman lan mung diakses dening nomer winates saka wong sing duwe hak akses khusus kanggo sistem, lan sing dibutuhaké kanggo nyimpen informasi ing rahasia. Kajaba iku, kabeh informasi sensitif / kredit sumber ndhelik liwat Secure Soket Layer teknologi (SSL).

Kita ngleksanakake macem-macem langkah-langkah keamanan nalika pangguna ngirim supaya lumebu, ngirim, utawa ngakses informasi kasebut kanggo njaga keamanan informasi pribadhi.

Kabeh transaksi diproses liwat panyedhiya gateway lan ora disimpen utawa diproses ing server kita.

Apa kita nggunakake 'cookie'?

Ya. Cookie minangka file cilik sing situs utawa panyedhiya layanan pindhah menyang hard drive komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini) sing ngidini sistem situs utawa panyedhiya layanan ngerteni browser lan njupuk lan elinga informasi tartamtu. Contone, kita nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngeling-eling lan ngolah barang ing troli blanja. Iki uga digunakake kanggo mbantu kita ngerti pilihan sampeyan adhedhasar kegiatan situs sadurunge utawa saiki, sing ngidini sampeyan nyedhiyakake layanan sing luwih apik. Kita uga nggunakake cookie kanggo mbantu ngumpulake data agregat babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya bisa nawakake pengalaman situs lan alat sing luwih apik ing ngarep.

Kita nggunakake cookie kanggo:
• Bantuan elinga lan ngolah barang ing grobag blanja.
• Ngerti lan nyimpen pilihan pangguna kanggo riko ing ngarep.
• Nglacak iklan.
• Ngumpulake data kanthi jumlah babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya bisa nawakake pengalaman situs lan alat sing bakal luwih apik. Sampeyan bisa uga nggunakake layanan pihak katelu sing dipercaya sing nglacak informasi kasebut kanggo pihak kita.

Sampeyan bisa milih supaya komputer ngelingake sampeyan saben cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih mateni kabeh cookie. Sampeyan nindakake iki liwat setelan browser. Amarga browser beda beda, deleng Menu Bantuan browser sampeyan kanggo sinau cara sing bener kanggo ngowahi cookie sampeyan.

Yen sampeyan mateni cookie, sawetara fitur bakal dinonaktifake. Ora bakal mengaruhi pengalaman pangguna sing nggawe pengalaman situs sampeyan luwih efisien lan ora bisa mlaku kanthi bener.

Nanging, sampeyan isih bakal bisa nggunakake layanan kita.

pambocoran pihak katelu

Kita ora adol, perdagangan, utawa digunakake pindhah menyang pihak njaba Informasi sing bisa dingerteni kanggo wong liya kajaba menehi kabar kanggo pangguna. Iki ora kalebu mitra situs web lan pihak liya sing nulungi kita ngoperasikake situs web, nganakake bisnis, utawa ngladeni para pangguna, nganti pesta kasebut setuju njaga rahasia iki. Kita uga bisa ngeculake informasi nalika ngeculake cocog kanggo tundhuk karo hukum, ngetrapake kabijakan situs, utawa nglindhungi hak, properti utawa keamanan wong utawa wong liya.

Nanging, informasi Pengunjung non-wong dikenali uga kasedhiya kanggo katelu liyane kanggo marketing, iklan, utawa Efesus.

pranala pihak katelu

Sok-sok, ing discretion kita, kita bisa kalebu utawa kurban produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Camping pihak katelu duwe kabijakan privasi kapisah lan mardika. Mulane kita ora tanggung jawab utawa hukuman kanggo isi lan aktivitas iki disambung Camping. Pancet, kita ngupaya kanggo nglindhungi integritas kita lan welcome saran bab iki.

Google

Syarat pariwara Google bisa diringkes dening Prinsip Iklan Google. Iki dilebokake kanggo nyedhiyakake pengalaman positif kanggo pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Kita nggunakake Advertising Google AdSense ing situs web kita.

Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngladeni iklan ing situs iki. Panggunaan Google cookie DART ngidini kanggo ngladeni iklan menyang pangguna adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs lan situs liyane ing Internet. Pangguna bisa milih nggunakake cookie DART kanthi ngunjungi kabijakan privasi Google Ad lan Konten Network.

Kita dipun ginakaken ing ngisor iki:
• Pemasaran ulang nganggo Google AdSense
• Pelaporan Jaringan Rangkaian Google Google
• Laporan Demografi lan Minat
• Integrasi Platform DoubleClick

Kita, bebarengan karo panyedhiya pihak katelu kayata Google nggunakake cookie pihak katelu (kayata cookie Google Analytics) lan cookie pihak katelu (kayata cookie DoubleClick) utawa pengenal pihak katelu liyane bebarengan kanggo ngumpulake data babagan interaksi pengguna iklan tayangan lan fungsi layanan iklan liyane sing gegayutan karo situs web kita.

Opting metu:
Panganggo bisa nyetel preferensi kanggo carane Google ngiklanake sampeyan nggunakake kaca Setelan Google Ad. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi situs Jaringan Iklan Inisiatif Opt Out utawa nggunakake Google Analytics Opt Out Browser nambah.

Carane situs kita nangani sinyal Aja Lacak?

Kita ngurmati Jangan Kontrol sinyal lan Aja Track, tetanduran cookie, utawa gunakake iklan nalika mekanisme browser (Do Not Track) (DNT) wis ana.

Ora kita ngidini pihak katelu ranging tindak tanduk?

Sampeyan uga penting kanggo dicathet manawa kita ngidini pelacakan prilaku pihak katelu

COPPA (Anak Online Privacy Protection undhang)

Nalika nerangake koleksi informasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 13, umur Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online (COPPA) Anak-anak ndadekake kontrol wong tuwa. Komisi Perdagangan Federal, agensi perlindungan konsumen Amerika Serikat, ngetrapake Aturan COPPA, sing nyatakake operator operator situs web lan layanan online kudu nglindhungi privasi lan keamanan anak kanthi online.

Kita ora khusus kanggo pasar kanggo bocah-bocah ing umur 13.

Bisa spam undhang

The CAN-spam undhang hukum sing mranata aturan kanggo email komersial, netepake syarat kanggo pesen komersial, menehi panampa hak duwe email mandegake saka kang dikirim kanggo wong-wong mau, lan disebutake metu paukuman sing angel kanggo Pelanggaran.

We ngumpulake alamat email supaya:
• Kirimi informasi, panjaluk pitakon, lan / utawa panjaluk utawa pitakon liyane
• Proses pesenan lan ngirim informasi lan nganyari babagan pesenan.
• Ngirim informasi tambahan sing gegandhengan karo produk lan / utawa layanan sampeyan
• Pasar menyang dhaptar mailing utawa terus ngirim email menyang klien sawise transaksi asli wis kedadeyan.

Kanggo sesuai karo CANSPAM, kita setuju kanggo:
Yen ing sembarang wektu sing kaya batal saka nampa email mangsa, sampeyan bisa email kita ing
lan kita bakal ngilangi sampeyan saka ALL koresponden.

Facebook Komentar