fbpx
12 / 12 / 2019

Служба за снимање фотографии и видеа на Интернет сега

Дали сакате да земете фенси фотографија со производи и видеа за маркетинг на производот на вашата продавница? Бидејќи сите dropshippers знаат дека фотографијата на производот и видеата се едно [...]
11 / 26 / 2019

Нема потреба да го ревидирате списокот на производи во вашата продавница - Само користете ја одликата CJ за автоматско поврзување

Поврзете го производот дозволува податоците да се движат од Производите во CJ до вашата продавница, така што вашите производи да се ажурираат со описот и другите основни информации. Најмногу [...]
11 / 20 / 2019

Како да се користи CJ снабдувачот систем?

Парче добра вест за вас! Воведовме нов систем на снабдувачи во CJ APP кој само наплатува такси и провизија за испорака. Кога ти [...]