fbpx
10 / 11 / 2019

Двојно е зголемена стапката на Комисијата за Програма за приклучување на СП за нова приклучна сметка и упатувања во следните месеци 6

Програма за приклучување на CJ е посветена на помагање на оние кои ги мотивираат луѓето што прават бизнис на измет. Со многу придружни партнери ни се придружуваат и брзо [...]
06 / 21 / 2019

Повеќе модели за деловно работење, разновидни придружни заслуги

Од ажурирањето на CJ Affiliate на крајот на мај, јас сфаќам дека сите сте ги искусиле неговите придобивки до одреден степен. Од тоа што го имам [...]
03 / 05 / 2019

Програма за приклучување на СП - нов интерфејс за доставување добавувачи

Дали има некој заинтересиран да биде снабдувач со испорака на капки, но нема индиции за сите инволвирани работи со кои треба да се справите, како на пр [...]
09 / 11 / 2018

10 Предности за да станете придружник за CjDropshipping

1 Избор на свое работно време. За разлика од редовната работа 9-5, каде сте ограничени да поставите работно време, како придружна компанија ќе бидете слободни [...]