fbpx

автоматски се откаже од преработката на нарачките

05 / 05 / 2018

Како да се постави, автоматски се откажува од обработката на нарачките за испорака од CJ APP

Кога ја регистриравте сметката CJ, можеби се прашувате како автоматски да ги испорачувате нарачките. Еве неколку насоки за да го постигнете тоа. По овие чекори, [...]