fbpx
08 / 19 / 2019

Како да ја поврзете вашата продавница Лазада со апликацијата CJ Dropshipping?

На 15th јули, објавивме напис: CJ ќе се интегрира со Лазада за Dropshippers за да објавиме дека ќе започнеме со нашата интеграција со платформата Лазада. После еден месец, завршуваме [...]
07 / 30 / 2019

Како да започнете бизнис со продавници со ShopMaster

Започнување деловно работење е добар прв чекор во вашата почетна фаза. Вие ќе можете да продавате производи на вашите клиенти, поставете го сопствениот [...]
07 / 25 / 2019

Како започна и прошири CJDropshipping

Yiwu симпатична накит копродукции, Ltd е основана во 2000 од Енди Чоу (извршен директор) и неговиот тим. Сместено е во Футскиот пазар во центарот на Јиву [...]
07 / 15 / 2019

Вистински прегледи на Chinabrands, тоа е причината зошто сè повеќе луѓе се движат од Chinabrands до CJDropshipping

Испраќањето на набавки е метод на исполнување на мало со кој мало не чува стока во залиха, туку наместо тоа директно ги пренесува крајните нарачки и испорака на крајните клиенти. [...]