fbpx
06 / 24 / 2020

Si të lidheni me CJ për produktet e mia të kombinuara

Ka shumë mënyra për të bërë promovimin e produktit. Mund të marrë formën e reklamimit të produktit në fjalë përmes reklamave të shtypura ose Internetit, postës direkte ose [...]
12 / 12 / 2019

Shërbimi i Fotografisë dhe Videove të Shtënat Online Tani

Dëshiron të marrësh fotografi dhe video të dashur për marketingun e produktit të dyqanit tuaj? Ndërsa të gjithë dropshippers e dinë që fotografia e produkteve dhe videot janë një [...]
11 / 26 / 2019

Nuk ka nevojë të rishikoni renditjen e produkteve në dyqanin tuaj - Vetëm përdorni tiparin automatik të lidhjes CJ

Lidhja e produktit lejon që të dhënat të rrjedhin nga 'Produktet' në CJ në dyqanin tuaj në mënyrë që produktet tuaja të publikohen me përshkrimin dhe informacionin tjetër thelbësor. Më shumë [...]
11 / 20 / 2019

Si të përdorim sistemin e furnizuesit CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi nisur një sistem të ri furnizues në CJ APP i cili ngarkon vetëm tarifat e transportit dhe komisionin. Kur ti [...]