fbpx

Qershi Chen

07 / 02 / 2019

Arrat e shitjes së nxehtë në furnizimet shtëpiake

Në disa muajt e fundit, "misioni i një qeni 2" u godit në kinema. Sipas Shoqatës Amerikane të Produkteve Pet, pothuajse 85 milion familje kanë një kafshë shtëpiake [...]
07 / 01 / 2019

Një Nicë Trending e Bukurisë: Cannabidiol (CBD)

Rreth CBD Cannabidiol (CBD) e zbuluar në 1940 është një phytocannabinoid dhe është një nga disa kanabinoidet e identifikuara 113 në bimët e kanabisit dhe llogarit deri në 40% [...]
06 / 28 / 2019

Di mbi kutitë e pajtimeve dhe kompanitë më të mira të saj 5

Rreth Kutive të Abonimit Kutitë e Abonimit janë një shpërndarje e përsëritur e produkteve të ngrohtë, si pjesë e një strategjie marketingu dhe një metodë e shpërndarjes së produktit. Ata do të regjistrohen [...]
06 / 27 / 2019

Kompanitë më të mira të inspektimit të cilësisë 8 në Kinë

Inspektimi i cilësisë është një pjesë e detyrueshme e procesit kur importoni produkte nga Kina, pavarësisht nga vëllimi i porosisë. Kështu, gjetja e partnerit të duhur të inspektimit të cilësisë [...]