fbpx

Tina Wu

11 / 23 / 2018

Dropshipping Green - Vizioni dhe misioni i CJDropshipping

Sot është Falënderimet dhe kam dashur të shfrytëzoj këtë rast për të shkëmbyer disa mirënjohjen time për dropshippers tonë që kanë ndihmuar në ngritjen e CJ Dropshipping në [...]
11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për dorëzim [...]
11 / 09 / 2018

Metodat më të mira të transportit 3 për transportimin nga Kina në 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Ne kemi parë shitjet të rriten në CJDropshipping këto javë të fundit pothuajse po aq të mprehtë sa temperatura po bie këtu në Kaliforninë Jugore. Meqenëse u rrotulluam [...]
10 / 22 / 2018

E-Packet me Kapacitet të plotë, përdorni CJ Packet në vend!

Shikoni këto gomone të SHUM POTATOE! Me mend se çfarë ka në to? E-pako që dëshironi t’i dorëzoni klientëve tuaj në kohë. Kjo është një skenë e jona [...]