fbpx

Metoda e transportit

03 / 07 / 2019

Dallimi midis Transportit CJ dhe Shopify Transportit

Të kuptuarit e mënyrave më të mira për të dërguar produktet tuaja tek klientët tuaj është një pjesë e rëndësishme e administrimit të biznesit tuaj. Para se të bëni porosinë tuaj të parë, duhet [...]
03 / 04 / 2019

Metoda e Transportit sipas Linjës Speciale për Transportin ePacket Alternative

Shtë shumë e zakonshme që ju do ta keni të vështirë të zgjidhni metodën e duhur të transportit për të dalë nga Kina. Në këtë pasazh unë do të prezantoj epacket, [...]
01 / 18 / 2019

Zgjidhje për vonesat e dorëzimit që vijnë nga goditjet në Evropë

Sapo ka kaluar një kohë pasi Canadian Post përfundoi grevën e tyre. Tani, ne po përballemi me një grevë tjetër. Siguria gjermane e aeroportit u largua nga puna midis 2 am [...]
01 / 08 / 2019

Si të hidhen produkte të ndjeshëm të anijeve si pluhur, magnetik, bateri, krem ​​të përmbajtur?

Të nderuar klientë, siç e keni njohur, ne CJ dropshipping kemi shumë metoda të transportit, përfshirë paketën CJ, paketën elektronike, DHL, disa linja speciale, etj. Këtu, do të dëshiroja të jepja [...]