fbpx
12 / 09 / 2019

CJPacket - Zgjidhje e mirë për biznesin tuaj që lëshon biznesin gjatë sezonit të pikut

Siç e dinë të gjithë transportuesit e pikave, sezoni kulmin e blerjeve në internet shpesh zhvillohet në Q4. E Premte e Zezë, Halloween, Faleminderit për Dhuratën dhe Ditën e Krishtëlindjes [...]
07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e anijeve rënie, transporti me rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për të bërë [...]
04 / 15 / 2019

Rritja CJPacket - Opsioni më i mirë dhe i besueshëm i transportit Kinë-SH.B.A.

Gjëja e parë, CJPacket është përmirësuar në mënyrë që të sigurohet një transport më i efektshëm. CJPacket u soll në opsionin tuaj vitin e kaluar si një zëvendësues i pjesshëm [...]
11 / 14 / 2018

Pricemimi i Transportit për EPacket ishte rritur, pse të mos provoni CJPacket efektive

Sipas lajmeve të fundit, Wish kishte botuar një shënim zyrtar. Ai njoftoi që ePacket ishte hequr nga lista e aprovuar e metodës së transportit, dhe [...]