fbpx

më i lartë

06 / 18 / 2019

Statusi i zhvillimit të tregtisë elektronike në Brazil

Madhësia e tregut brazilian të tregtisë elektronike Brazili i cili është vendi i pestë në botë më i populluar është i vetmi vend i Amerikës Latine që renditet në krye të botës [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike dhe faqja e internetit më e lartë e tregtisë 5 në Francë

Madhësia e tregut francez e-commerce francez Franca është tregu i tretë më i madh i tregtisë elektronike në BE, duke u renditur pas Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë, dhe 6th në botë, pas [...]