fbpx

marketing

07 / 02 / 2019

Arsyet dhe rezolutat e mënyrave që përmbajnë media sociale klientët e bezdisshëm

Media sociale mund të jetë një përfitim absolut për biznesin dhe markën e Dropshippers. Dëshironi të mbani audiencën tuaj të mediave sociale të lumtur dhe të fejuar? Dëshironi median tuaj social [...]
06 / 18 / 2019

Gjithçka që duhet të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Tregjet e rritjes Sipas Zyrës së Statistikave Kombëtare, shitjet në internet janë rritur për 35 muaj pas viti në vit në Mbretërinë e Bashkuar, me blerësit që kërkojnë çdo gjë [...]