fbpx

Pozicioni më i mirë

07 / 10 / 2019

DOS DHE NUK DO Gjatë zgjedhjes së produkteve të Amazon Dropshipping

Shkalla e suksesit për shitjen për herë të parë në Amazon është rreth 15 përqind, dhe kjo do të hidhet në rreth 50 përqind në afat të gjatë. [...]