fbpx

rënie listën e transportit

08 / 07 / 2018

Si të renditni ose postoni produktet e CJ në Dyqanin tuaj Online?

1. Hyni në llogarinë tuaj, dhe pastaj klikoni CJ tim. 2. Klikoni Autorizimin dhe shtoni dyqane 3. Vendosni ID e dyqanit tuaj dhe autorizoni për të përfunduar [...]