fbpx

rënie vendet e transportit

01 / 07 / 2019

10 Arsyet Pse Duhet të Këputni Kinën si Tregun tuaj Kur Transporti Dërgoni

Për njerëzit që kanë bërë transportim detar për ca kohë, ata duhet të njohin vendet më të mira për biznesin e tyre. Dhe midis asaj liste, Kina është [...]
05 / 28 / 2017

Si të Dropship në Meksikë

Meksika ka kushte monetare kufizuese. Në një situatë të tillë, tregtia elektronike, e cila është relativisht e re për rajonin, ka potencialin për të rritur rritjen. Ekspertët e tregut parashikojnë [...]