fbpx
11 / 22 / 2018

Si të tregoni se cilat urdhra janë kryer nga CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi azhurnuar CJ Chrome Extension tonë për t'u integruar në dyqanet Shopify. Karakteristika e saj e re ju lejon [...]
11 / 21 / 2018

Si të filloni dhe të keni sukses në karrierën e transportit rënie

Everydo herë, atëherë, ne marrim shumë email duke pyetur se si të filloni biznesin e transportit transportues dhe cilat janë produktet e shitjes së nxehtë. Në [...]
05 / 16 / 2018

Pse të punoni me CJDropshipping dhe çfarë është oferta dhe forca?

Pa tarifë konfigurimi, pa tarifë mujore, pa tarifë ruajtjeje, pa porosi minimale CJ APP është e lehtë për t’u përdorur për qindra mijëra produkte që postojnë, përpunojnë porosit dhe [...]