fbpx

Tregtia elektronike në Kore

06 / 20 / 2019

Informacioni aktual, faqet kryesore të internetit 5 dhe këshilla 6 për tregtinë elektronike në Kore

Informacioni aktual i tregtisë elektronike në lidhje me statusin e Tregtisë E-Koreane në Korenë është shtëpia e 51.2 milion njerëzve me një GDP të përgjithshëm prej trilionë dollarë 1.4 dhe është [...]