fbpx

Lajmet e Transportit

11 / 30 / 2018

Histori fshehur - Punët e vështira të dorëzimit gjatë sezonit të festave

Në ditët e sotme interneti ka bërë blerjen në internet aq shumë më të lehtë dhe të përshtatshme sa të pyes nëse konsumatorët në ditët e sotme akoma mbajnë mend që paketat e tyre janë trajtuar nga [...]
11 / 23 / 2018

Dropshipping Green - Vizioni dhe misioni i CJDropshipping

Sot është Falënderimet dhe kam dashur të shfrytëzoj këtë rast për të shkëmbyer disa mirënjohjen time për dropshippers tonë që kanë ndihmuar në ngritjen e CJ Dropshipping në [...]
11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për dorëzim [...]
11 / 16 / 2018

Vëmendje, Situata e Sulmimit Postar Kanadez është përhapur

Nuk e di se sa njerëz janë të vetëdijshëm për grevën në Shërbimin Postar Kanadez. Ngjarja është përshkallëzuar në atë pikë sa China China sapo na njoftoi se ata nuk do të pranojnë më asnjë pako që hyn në Zyrën Postare të Kanadasë. Në vijim duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë: 1. Packagesdo paketë që shkon në Kanada nuk do të pranohet duke filluar që nga koha e Kinës 11 / 16 / 2018 (që është sot). 2. Do paketë në rrugën për në Kanada që nuk ka lënë Kinën akoma do të kthehet nga transportuesit përkatës tek dërguesit së bashku me rimbursimet. 3. Packagesdo paketë në tranzit në Kanada që tashmë është larguar nga Kina do të duhet të presë që Shërbimi Postar Kanadez t'i dërgojë ato tek marrësit, dhe ne nuk kemi një ETA. Epacket trajtohet nga China Post, dhe destinacioni i shumicës së paketave të vogla është në Kanada. [...]