fbpx

Lajmet e Transportit

09 / 12 / 2018
Transporti Yanwen

Gjithnjë e më shumë transportues të pikave dëshirojnë të dinë në lidhje me Transportin YANWEN për Dropshipping, FBA, POD

Si një nga kompanitë më të mira ndihmuese në Kinë, CJDropshipping gjithashtu siguron shumë burime të transportit. Metoda jonë më e njohur e transportit ishte ePacket, por blerësit po merrnin [...]
09 / 11 / 2018

Pse duhet të konsideroni CjDropshipping Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues të ri për heqjen e parave

Dropshipping ka potencialin për të qenë një sipërmarrje biznesi tepër fitimprurëse. Easilyshtë lehtësisht i arritshëm, nuk kërkon një diplomë, lejon shitjen me pakicë në masë pa [...]
09 / 11 / 2018

Ja pse Konsumatorët tanë mendojnë se jemi furnizuesi më i mirë i lëshimit nga puna

Cj Dropshipping ka bërë disa pretendime të guximshme dhe propozime revolucionare. Në pamje të parë, këto mund të duken disi joreale, apo edhe shumë të mira për të qenë të vërteta. për fat të mirë [...]
09 / 11 / 2018

5 Problemet e biznesit që mund të zgjidhen duke përdorur shërbimin tonë të lëshimit

1. Duke mos pasur nevojë të gjeni depo për sasi të mëdha sendesh. Kalimi përmes një kompanie përmbushjeje si një kompani si CJ Dropshipping eliminon nevojën për një tregti elektronike [...]