fbpx

Lajmet e Transportit

09 / 11 / 2018

Përfitimet e 10 për t'u bërë një bashkëpunëtor për CjDropshipping

1. Zgjedhja e orarit tuaj të punës. Për dallim nga një punë e rregullt 9-5 ku ju jeni të kufizuar për të caktuar orarin e punës, si bashkëpunëtor do të jeni falas [...]
09 / 11 / 2018
Oberlo, Alternativa e Dropifikuar

Pse Ju duhet të përdorni Cj Dropshipping Nëse jeni duke kërkuar për një alternative, të lëshuar nga Oberlo

Interneti u siguron përdoruesve mundësinë e përdorimit të një rrjeti të gjerë platformash transporti. Disa prej tyre, si Oberlo, janë shumë të vendosur. Pra, çfarë përcakton më pas [...]
09 / 11 / 2018

Pse Dropshipping është sipërmarrja e përsosur e biznesit për buxhetin - Mijëvjeçarët e vetëdijshëm

Dropshipping ka perspektivë që një demografi e gjerë e sipërmarrësve i ka parë tërheqëse. Në veçanti, ajo ka tërhequr në ato me një buxhet të ulët dhe individë të rinj [...]
09 / 11 / 2018

Si të bëhet një bashkëpunëtor për furnizuesin më të mirë të faqeve në treg

Bërja e një bashkëpunëtori për një kompani të themeluar mirë mund të jetë një metodë shumë efektive për gjenerimin e të ardhurave. Kjo megjithatë varet nga partneriteti me kompaninë e duhur, [...]