fbpx

Lajmet e Transportit

09 / 09 / 2019

Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?

A doni të hartoni paketën tuaj personale për markën tuaj dhe qëllimin e etiketës së bardhë? Cila është pakoja e personalizuar? Paketa me porosi është një veçori që [...]
09 / 04 / 2019

Isfarë është shpërblimi i pikëve dhe si ta përdorim atë?

Point Rewards është një shërbim i shtuar rishtazi në CJDropshipping. Me vendosjen e porosive në sistemin CJDropshipping, ju mund të merrni pikë të caktuara sipas shumës së shitjeve tuaja. [...]
08 / 29 / 2019

Tërheqja e SH.B.A. nga Unioni Postar Universal: Si të Kaloni Rritja e Shippingmimit të Transportit ePacket?

Në tetor 17, 2018, administrata Trump njoftoi planet për t'u tërhequr nga traktati i Unionit Postar Universal për arsyen se ekziston një mosmarrëveshje për [...]
08 / 19 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj të lazadës me aplikacionin CJ për heqjen dorë?

Në korrik 15th, ne publikuam një artikull: CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers për të njoftuar se do të fillojmë me integrimin tonë me platformën Lazada. Pas një muaji, ne përfundojmë [...]