fbpx

Pranoni nga Ne

12 / 17 / 2019

Payssion— Një metodë e re popullore e pagesës e disponueshme në GJ Tani

Pagesa tani është në dispozicion në CJ. Shkoni për të provuar metodën tonë më të re të pagesës në dispozicion. Pse CJ shton Payssion si një hyrje pagese? Pagesa është a [...]
12 / 12 / 2019

Shërbimi i Fotografisë dhe Videove të Shtënat Online Tani

Dëshiron të marrësh fotografi dhe video të dashur për marketingun e produktit të dyqanit tuaj? Ndërsa të gjithë dropshippers e dinë që fotografia e produkteve dhe videot janë një [...]
11 / 23 / 2019

Vendet kryesore të 10 përdorin shërbimin e parave të gatshme në dorëzim (COD)

Në epokën e shoqërisë pa para, le të shohim se vendet e Top 10 përdorin më së shumti Para në Dorëzim… 1. Tajlandë Edhe shumica e njerëzve Thai fillojnë të ndryshojnë në përdorim [...]
11 / 21 / 2019

Si funksionon paraja e dorëzimit (COD) në Tajlandë?

Ju nuk mund ta dini një nga vendet më të mira të COD është Tajlanda. Dhe njerëzit në Azinë Jug-Lindore (VSM) pëlqejnë të përdorin Paratë e gatshme për Dorëzim [...]