fbpx

Pse Ne Në vend të Aliexpress

Shtë e vështirë të bisedosh me shitës të ndryshëm

  • • A nuk do të ishte mirë të kesh vetëm një partner ndihmues? Ju duhet të përqëndroheni në marketing, duke mos kaluar shumë kohë të ditës tuaj të vlefshme duke folur me partnerë të shumtë. Në çdo biznes, KOHA ISSHT MON PARA! Ju nuk do të dëshironit të ndryshoni furnizuesit e Aliexpress përsëri dhe përsëri kur po provoni produktet fituese.

Ne do të vendosim produkte të ndryshëm në një paketë, ju do të kurseni në transport, kohë dhe konfuzion.

  • • Konsumatorët ndjehen të stresuar për të marrë pako të ndryshme kur vendosen një porosi në të njëjtën dyqan. Ne mund të kombinojmë urdhra për ju, mund të vendosim produkte të ndryshme në një paketë të njëjtë, do t'ju kursejë kohë, kosto të transportit dhe klienti do të jetë shumë i lumtur me këtë. Kur keni një problem me porositë, nuk do të keni nevojë të kontaktoni shitës të ndryshëm, ne jemi e vetmja palë pas shitjes me të cilën do të duhet të merreni. Ne do të kujdesemi për gjithçka. Ne do të burojmë për ju me shumë mundësi të ndryshme çmimesh dhe me një çmim më të ulët se Aliexpress ose eBay. Duke e bërë dyqanin tuaj më të besueshëm.

Aliexpress nuk do të jetë më i lirë

  • • Aliexpress është duke u bërë më e vështirë dhe më e vështirë për transportin me pakicë pasi Aliexpress është në rrugën për të drejtuar shitjet me pakicë. Pricesmimet e tyre të produkteve nuk do të jenë më të lira, çdo shitës atje do të detyrohet të bëhet një kompani e markave. Ju nuk do të jeni në gjendje të gjeni produkte më të lira në vitet e ardhshme. Ata ndoshta nuk do të jenë shitësi juaj në të ardhmen pasi ato evoluojnë. Ju duhet të ruani marzhin tuaj të fitimit dhe të keni një partner të anijeve të besueshëm. Pse të mos shkojmë përpara me ne, pasi ne mund të burojmë ndonjë gjë për ju duke ju siguruar një çmim më të mirë se shitësit e Aliexpress. Kemi rreth fabrika 200 me të cilat punojmë. Ne jemi të vendosur në Tregun Yiwu, në qendër të qytetit Yiwu, Provinca Zhejiang, e cila është e njohur për bizhuteri dhe prodhimin e mallrave. Ne mund të burojmë dhe të sigurojmë pothuajse gjithçka që dëshironi nga fabrikat këtu duke ju dhënë çmimin më të ulët.

Shumë konkurrent kur shkallëzoni lart

  • • Ka shumë konkurrencë në Aliexpress, pasi ato regjistrojnë të gjithë historinë e porosive të tyre për të gjitha produktet që keni porositur me ta. Kur të shkallëzoni, ato do të jenë një nga pikat kryesore të këtyre produkteve dhe tregtarët e tjerë të Facebook do të shesin të njëjtat produkte me një çmim më të ulët se ju.

Ne nuk do ta hedhim poshtë pagesën tuaj!

  • • Aliexpress (si dhe PayPal) shpesh hedh poshtë pagesat kur vendosni shumë porosi. Ne nuk kemi nevojë të shpjegojmë se sa mund të shkaktojë telashe kjo mund të shkaktojë në ndalimin e biznesit tuaj duke shkaktuar kërkesa për rimbursim nga klientët e zemëruar që nuk do të bëjnë përsëri biznes me ju përsëri!

Koha e gjatë e përpunimit

  • • Aliexpress duhet të verifikojë pagesën tuaj përpara se të përpunoni porosinë tuaj duke shkaktuar kohë të vonuar të transportit! Zakonisht zgjat rreth orë 12-24. Kjo do të thotë që shitësi i Aliexpress do të marrë një kohë më të gjatë të përpunimit.

Komunikim i keq

  • • Ne kemi një ekip ndihmës shumë miqësor, të ditur, të cilët flasin rrjedhshëm në anglisht dhe spanjisht, si dhe kinezisht, mund të bisedoni me ne menjëherë nga Skype, ose WhatsApp për komunikim më të shpejtë.
Komente Facebook